Εφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Μανώλης

0

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 69 ετών ο Γιάννης Μανώλης, πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας και επί σειρά ετών στέλεχος της ΓΣΕΕ.

Γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1950 στο Αραχναίο Αργολίδας. Το 2004 εκλέχθηκε πρώτος βουλευτής στο νομό Αργολίδας με τη ΝΔ και επανεκλέχθηκε το 2007. Από το 1998 έως το 2004 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ και μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ήταν παντρεμένος με την Γεωργία Μανώλη – Κοντογεωργίου, με την οποία απέκτησαν μία κόρη και έναν γιο.

Τη θλίψη της για το θάνατο του πρώην γενικού γραμματέα της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) εκφράζει η Συνομοσπονδία.

Ο Γιάννης Μανώλης με έντονη συνδικαλιστική δράση επί σειρά ετών, διατέλεσε γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ από τον Μάρτιο του 1998 έως και τον Μάρτιο του 2004.

«Ήταν ιδιαίτερα μαχητικός, αφήνοντας το δικό του στίγμα στους αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων» επισημαίνει η ΓΣΕΕ, η οποία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Γιάννη Μανώλη εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια του πρώην βουλευτή Γιάννη Μανώλη. Ως βουλευτής της Παράταξής μας, Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ, μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  Αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας και ιδρυτικό μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. Αγάπησε και τίμησε την ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Αργολίδα. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

 «Ο Γιάννης Μανώλης με το μαχητικό χαρακτήρα του προσέφερε πολλά για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων» επισημαίνει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Πηγή : kathimerini.gr

Αφήστε μια απάντηση