Δελτίο τύπου του Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Επιδαύρου Α. Τσιλογιάννη

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν χαριζόμαστε, δεν κλείνουμε τα μάτια, και στηρίζουμε την πρόοδο του δήμου!

Αγαπητοί δημότες της Επιδαύρου, οι εκλογές για το δήμο μας ανέδειξαν την Πορεία Δημιουργίας ως δεύτερη δύναμη με ποσοστό ικανό, το οποίο και δείχνει την εμπιστοσύνη που απολάβαμε από σημαντικό αριθμό πολιτών.

Το αποτέλεσμα όπως διαμορφώθηκε μας δίνει τη δυνατότητα να σταθούμε με συνέπεια, ήθος και σοβαρότητα απέναντι στις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο δήμος.

Η συμβολή μας θα είναι διακριτή στο δημοτικό συμβούλιο και θα συντελέσουμε ως Πορεία Δημιουργίας στην υλοποίηση όλων όσων αναπτυξιακών, εκσυγχρονιστικών και άλλων ιδεών, σκέψεων ή πράξεων έλθουν προς συζήτηση ή προς υλοποίηση.

Θα συνεισφέρουμε κι εμείς με την αναλογική μας παρουσία και θα συντελέσουμε σε προοδευτικές ενέργειες και αποφάσεις.

Ευχαριστώ θερμά τοuς πολίτες και τοuς συνυποψήφιούς μου στις εκλογές.

Εύχομαι και θα συμβάλλω σε αυτό, με κάθε τρόπο, το μέλλον τοu δήμοu μας και οι αποφάσεις να είναι έργα παρακαταθήκης για την

περιοχή. Να είναι αυτό που εμείς ως Πορεία Δημιουργίας στοχοθετήσαμε και είναι η οικονομική ανάπτυξη και η κοινωνική ευημερία.

Η νέα δημοτική ηγεσία καλείται πλέον να αναλάβει τα καθήκοντά της και να δώσει δείγματα γραφής όπως προεκλογικά υποσχέθηκε.

Η ώρα είναι κρίσιμη. Οι ευθύνες από το παρελθόν αλλάζουν χέρια και περνούν εξ Όλοκλήρου στην νέα διοίκηση του Δήμου.

Ταυτόχρονα το παρόν είναι επιτακτικό και ζητούνται λύσεις άμεσες, για τώρα, και για τη συνέχεια σε βασικά θέματα που απασχολούν την περιοχή και τους πολίτες.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στο ποσοστό συμμετοχής της στην νέα δημοτική Αρχή παραμένει σταθερή στις καταστατικές της δομές.

Διαμηνύουμε ότι:

  • στηρίζουμε την πρόοδο και ενισχύουμε τις πρωτοβουλίες αναπτυξιακού χαρακτήρα όπως αυτές που είχαμε καταγράψει στις προγραμματικές μας εξαγγελίες.
  • -στεκόμαστε αμείλικτοι στα θέματα της διαφάνειας και των ευθυνών σε όλα τα ανοικτά θέματα που βρίσκονται σε διαδικασία ελέγχου, που έχουν στιγματιστεί με υπόνοιες, που έχουν προσβάλει την ακεραιότητα των θεσμών.
  • στηρίζουμε την συνέπεια και τα έργα πνοής.

Είμαστε εδώ, ισχυροί και έτοιμοι να προσφέρουμε στον δήμο.

‘Όμως κάνουμε γνωστό εξαρχής ότι «δεν χαριζόμαστε και δεν κλείνουμε τα μάτια,>.

Για τη δημοτική παράταξη Πορεία Δημιουργίας Αλέξανδρος Τσιλογιάννης

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Επιδαύρου

Αφήστε μια απάντηση