Με αιχμές αλλά σε συναινετικό κλίμα οι δηλώσεις της Ελάσσονος αντιπολίτευσης.

0

Κυρίες και Κύριοι 

Πριν από αρκετά χρόνια, σε αυτήν εδώ την αίθουσα, μια νέα δημοτική αρχή ξεκινούσε όπως ήταν φυσικό, με όνειρα και ελπίδες επαγγελλόμενη κάτι καλύτερο, από αυτό που παρέδιδε η προηγούμενη. 
Αυτό επαναλήφθηκε άλλες δυο φορές ακόμα.
Αποτέλεσμα ???
 Δεν γνωρίζω σήμερα στο τέλος όλης αυτής της πορείας αν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία η υλοποίηση του 3 έως 5 τοις εκατό, όπως προκύπτει από την υλοποίηση του εκάστοτε τεχνικού προγράμματος και των σχεδίων δράσης (η μισθοδοσία και οι επιχορηγήσεις δεν είναι έργο παρά απλή απλούστατη διαχείριση). 
Κάνω αυτή την αναφορά – αναδρομή στο παρελθόν για να καταλάβουμε όλοι ότι, οι πρωταγωνιστές σε αυτή την πορεία δεν μπορούν να αποφύγουν τις ευθύνες τους μεταπηδώντας από παράταξη σε παράταξη και από πόστο σε πόστο. 
Επειδή το χθες θα πρέπει να είναι ο πιο στενός μας σύμβουλος και συνεργάτης μας, όλα αυτά θα πρέπει να είναι το “κακό παράδειγμα” για το αύριο. 
Να πάμε όμως στο Σήμερα.
 Σήμερα λοιπόν ανατέλλει μια νέα περίοδος που όλοι οφείλουμε να προσεγγίσουμε με πίστη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο. 
Να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και φυσικά σε όλους εμάς που απαρτίζουμε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο. 
Εμείς ‘’ Η Ενωτική Κίνηση Επιδαύρου ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ’’ είμαστε εδώ με τρεις (3) έδρες για να συμβάλουμε με Δυναμισμό – Ιδέες – Προσφορά και Εμπειρία να κάνουμε τελικά την διαφορά.
Να συνεργαστούμε με την παράταξη του Δήμαρχου αλλά και με εκπροσώπους των άλλων παρατάξεων στην βάση μιας συμφωνίας, βασισμένη στα σχέδια δράσης όπως τα καταθέσαμε και μέσα από το πρόγραμμα μας κατά την προεκλογική περίοδο. 

Αλλιώς ;;;;  είμαστε βέβαιοι ότι σε 52 μήνες από σήμερα μια Νέα Δημοτική αρχή θα ξεκινά από ακόμη χειρότερη αφετηρία. 

Όπως είπα και στην πρώτη γραπτή δήλωση του συνδυασμού μας μετά την ορκωμοσία (εδώ να σας πω κ. Δήμαρχε ότι επιλέξατε σε αυτή την θεσμική εκδήλωση την φιέστα και όχι την συνεργασία όπως επικαλεστήκατε μη δίνοντας και σε εμάς ούτε 30΄΄ για έναν χαιρετισμό) αν κάποιος η κάποια νιώθουν ότι δεν μπορούν να επακολουθήσουν αυτή την τακτική ας κάνουν τουλάχιστον στην άκρη. Να ξέρουμε όλοι ότι, ό,τι χειρότερο στην σημερινή κρίσιμη εποχή που διανύουμε και σαν χώρα αλλά και σαν Δήμος είναι να ξεστρατίσουμε από την επαναφορά στην κανονικότητα με κοκορομαχίες, πειράματα και ασκήσεις ισορροπιών. Πιστεύοντας στην καθαρή συνεργασία, όπως έχω πει πολλές φορές, πέρα από οικονομικές και πολιτικές συναλλαγές κλείνω με τρεις θετικές ευχές 

ΚΑΛΗ ΜΑΣ 
ΘΗΤΕΙΑ , ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ , ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Για την Ενωτική Κίνηση ΕπιδαύρουΑθανάσιος Χρ. ΓαλάνηςΕπικεφαλής της ελλασονος αντιπολίτευσης.

Αφήστε μια απάντηση