Η απάντηση του Τ. Χρόνη στο δελτίο τύπου του ΑΘ. Γαλάνη.

1

”  Αυτό που ξεχάσατε να πείτε κύριε Γαλανή είναι ότι αυτός ο απολογισμός έπρεπε να γίνει, βάση νόμου, έως το τέλος Ιουνίου 2019 όπου δήμαρχος ήταν ο κύριος Γκατζιος. Είχε λοιπόν την ευκαιρία να υπερασπιστεί το έργο της απερχομενης δημοτικής αρχης. Προτιμήσαμε αντί να πούμε αυτό που πραγματικά γινοταν το 2018, δηλαδή την απραξία και την στασιμοτητα, με σεβασμό στον θεσμό, να δώσουμε την ευκαιρία να αναδείξει όπως νόμιζε η προηγούμενη δημοτική αρχή το έργο της. Δεν θέλησε να το κανει. Πιθανον να μην είχε και κάτι να αναφέρει. Εμείς λοιπόν τους απολογισμούς θα τους κάνουμε στην ώρα τους και φυσικά θα τους κάνουμε ΕΜΕΙΣ.
Οσο για την συμμετοχή των δημοτικών συμβούλων μας, συχνά θα υπάρχει το ζήτημα της πλειοψηφίας καθώς αυτό υπάρχει ως δεδομένο λόγω του κλεισθενη. Όποιος θέλει μπορεί να παίξει με τους θεσμούς. Θα είναι όμως και υπολογος. Αυτή είναι η απλή αναλογική. Εάν σε κάποιους πέφτει βαριά, κακως ζήτησαν να την υπηρετήσουν! (και δεν μιλώ για εσάς).
Άρα λοιπόν, περιμένω σοβαρή και γόνιμη κριτική στον απολογισμό του 2019 σε λίγους μήνες.
Καλή Χρονιά! “

1 thought on “Η απάντηση του Τ. Χρόνη στο δελτίο τύπου του ΑΘ. Γαλάνη.

  1. Δεν θα διαφωνήσω Κε Δήμαρχε μαζί σας γιαυτό και στην τοποθέτηση μου στο Δ.Σ αλλά και στο δελτίο τύπου μας, έκανα αναφορά στο γιατί κ. Γκάτζιος, άνοιξε τελικά τις σημειώσεις του, είπε όσα ήθελε να πει, και αποχώρησε. Καλή Χρονιά σ’ εσάς και την οικογένειά σας, ευχόμενος για πολλοστή φορά την αλλαγή νοοτροπίας στον Δήμο μας.

Αφήστε μια απάντηση