Ανακοίνωση του Π.Σ. “0 ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ” για το καρναβάλι.

0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

Ύστερα από τη διευρυμένη σύσκεψη των φορέων του Δήμου Επιδαύρου, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο απόψε και ώρα 19:00, παρουσία του Δημάρχου, καθώς και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και λαμβάνοντας συγχρόνως υπόψη την κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ 27/02/2020), βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τα μέλη και τους φίλους του «Καββαδία» ότι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις «Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα» (Σάββατο, 29/02/2020) και «Παραδοσιακό Λυγουριάτικο Καρναβάλι» (Καθαροδευτέρα, 2/03/2020) ακυρώνονται.

Με γνώμονα το ιστορικό όνομα του Συλλόγου και την πορεία 45 χρόνων στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, θεωρούμε αδιανόητο να τεθεί έστω και στο ελάχιστο σε κίνδυνο η δημόσια υγεία και το κύρος του Συλλόγου μας. Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς που για μία ακόμη χρονιά συνέβαλαν στην ενίσχυση των δράσεών μας και τον Δήμο Επιδαύρου για τη στήριξη.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας λοιπόν για το 2021, όπου το «Παραδοσιακό Λυγουριάτικο Καρναβάλι» κλείνει 40 χρόνια (1981-2021)! Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Καββαδία» εύχεται σε όλες και όλους καλό τριήμερο Αποκριάς και καλή Σαρακοστή!

Αφήστε μια απάντηση