Θετικό ζευγάρι από την Ερμιονίδα στον κορωνοϊό.

0

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας , Γιάννης Γεωργόπουλος , προέβη στην αποκάλυψη ότι ζευγάρι από την περιοχή έχουν βρεθεί θετικοί σε τεστ για τον κορωνοϊό . Τα δύο κρούσματα που εκδηλώθηκαν στην Ερμιονίδα στις 6 και 7 Μαρτίου βρίσκονται υπό απόλυτο έλεγχο και αυτή την στιγμή είναι στην Αθήνα.

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου:

«Έπειτα από έντονη φημολογία περί ύπαρξης κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή μας, και μη έχοντας καμία ενημέρωση, από τις αρμόδιες Αρχές, διερεύνησα προσωπικά το θέμα και πληροφορήθηκα ότι ζευγάρι δημοτών μας βρέθηκε θετικό στο ιό από τις 6 και 7 Μαρτίου.

Μετά την ημερομηνία αυτή και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ παρέμειναν σε αυστηρή καραντίνα κατ’ οίκον. Εδώ και λίγες μέρες ο άνδρας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών και η γυναίκα παραμένει σε καραντίνα σε διαμέρισμα της πρωτεύουσας. Είμαστε σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία για την εξέλιξη και την πορεία της υγείας τους.

Ο ΕΟΔΥ και οι άλλες αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές, ιχνηλατώντας τις επαφές που έκαναν μέχρι την ημερομηνία διάγνωσης, οπότε και τέθηκαν σε καραντίνα, έχουν επιληφθεί του θέματος και έχουν ήδη καλέσει όσους έκριναν πως είναι αναγκαίο για εξέταση, ως ύποπτα κρούσματα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, όταν θα υπάρχει ασφαλής και έγκυρη ενημέρωση θα την γνωστοποιούμε με σκοπό την καλύτερη προφύλαξη και ενημέρωση των δημοτών μας.

Μένουμε Σπίτι, εφαρμόζοντας όλες τις οδηγίες των αρμοδίων Αρχών!»

Αφήστε μια απάντηση