Μήνυμα του Δημάρχου για το κλείσιμο της τράπεζας μέσω facebook.

0

Στη σχετική ανάρτηση στο facebook ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης αναφέρει :
Το δημοτικό συμβούλιο στο τελευταίο συμβούλιο αποφάσισε τη διαπαραταξιακη σύσταση επιτροπής για να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις σε σχέση με την αντίδραση στο κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς.
Αποφασίστηκε να στείλουμε επιστολή με τις έντονες διαμαρτυρίες της δημοτικής αρχής και της τοπικής κοινωνίας σε στελέχη της τράπεζας, στους βουλευτές του νομού μας, στον περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη καθώς και επιστολή διαμαρτυρίας στον αρμόδιο υπουργό. Στην επιστολή σημειώνουμε την πρόθεση, εάν δεν αλλάξει η απόφαση της τράπεζας, να σταματήσει Δήμος μας τις συναλλαγές με το συγκεκριμένο πιστωτικό ίδρυμα (αποθεματικά, μισθοδοσίες  κλπ) και να στηρίξει έμπρακτα αυτο το πιστωτικό ίδρυμα που θα στηρίξει την τοπική κοινωνία.
Σαν δήμαρχος έχω ήδη μιλήσει με κάποια άλλα πιστωτικά ιδρύματα και για λιγο ακόμα είμαστε σε κατάσταση αναμονής.
Οτι πράξουμε θα κοινοποιηθεί στην τοπική κοινωνία για να πράξει ανάλογα.
Δε ζητάμε απο κανένα ιδιώτη (που σώθηκε με τα λεφτα του Έλληνα φορολογούμενου και τωρα είναι “ιδιώτης”)να μας κανει χάρη!
Αυτούς που υποστηρίζαμε τοσα χρόνια ζηταμε να μας υποστηρίξουν. Εαν δεν το κάνουν να ειναι σίγουροι ότι θα βρεθούν άλλοι και θα το κάνουν και τοτε και εμεις θα κινηθούμε ανάλογα!

Αφήστε μια απάντηση