Τέλος η αναμετάδοση των Λειτουργιών στο Δ. Επιδαύρου.Δήλωση του Δημάρχου.

0

Μετά από παρέμβαση των αρχών και την υπάρξει κυρώσεων αν ακουστεί η Θεία Λειτουργία από τα μεγάφωνα ο Δήμαρχος Επιδαύρου προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση δηλώνοντας ότι σταματάει και η μετάδοση που ξεκίνησε χτες και δημοσιεύθηκε σε αρκετά ΜΜΕ ανά την επικράτεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Αγαπητές συνδημοτισσες αγαπητοί συνδημότες, δυστυχώς δεν θα ακουστεί πάλι από τα μεγάφωνα μας ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας.
Προ ολίγου ενημερώθηκα από τις δημόσιες αρχές οτι θα πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις αν ακουστεί η Θεία Λειτουργία από τα μεγάφωνα του Δήμου μας, καθώς εκφράστηκαν παράπονα.
Επειδή λοιπόν, δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση συνανθρώπους μας και επαγγελματιες δεν θα συνεχιστεί η ακρόαση.
Το Πάσχα και η Ανάσταση ειναι εορτές αγάπης και ως τέτοιες τις καταλαβαίνω και εγώ.
Όσα χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά προσπαθώ να ενώσω και όχι να διχασω!
Δεν απάντησα ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μου στα σχόλια των διαφόρων οι οποίοι ξαφνικά έβλεπαν κόσμο έξω από τις εκκλησίες ή στους δρόμους, την στιγμή που μεταδιδαμε από τον σταθμό της Ι.Μ. Αργολίδας, μόνο και μόνο για να μη ρίξουμε λάδι στη φωτιά. Εκεί ήμασταν! Προφανώς έπρεπε να βλέπουμε τα ίδια!
Σωστό το θεωρούσα και σωστο το θεωρώ. Όπως σωστές θεωρω και όλες σχεδόν τις ενέργειες της πολιτείας για το θέμα του Κορωνοιου, τις οποίες ευλαβικά και συνετά όλοι ακολουθούμε.
Ξαναλέω λοιπόν για τελευταία φορά ότι ούτε ποτέ θέλησα, ούτε θέλω,ούτε μπορώ να εκμεταλλευτώ το θέμα πολιτικά, άρα καλο ειναι να σταματήσετε να μας προκαλείτε γιατι δεν θα είναι εις βάρος μας σίγουρα. Η παρουσία του Δήμου εγγυάται την διασφάλιση οποιασδήποτε ενέργειας!
Καλή ανάσταση σε όλους!
Με αγάπη, αλληλεγγύη και κατανόηση.
Τάσος Χρόνης
Δήμαρχος Επιδαύρου

Αφήστε μια απάντηση