Τι ειπώθηκε στη συνάντηση επαγγελματιών Δήμου Επιδαύρου.

0

?

Σε συναινετικό κλίμα αλλά με μικρή προσέλευση λόγο και της πανδημίας έγινε η συνάντηση επαγγελματιών Δήμου Επιδαύρου. Η συνάντηση έγινε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Λυγουριού για να τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις.

Την κουβέντα άνοιξε ο Δήμαρχος τονίζοντας την επιτυχή έκβαση της πραγματοποίησης του Φεστιβάλ έστω και με περιορισμούς. Ζήτησε πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των επαγγελματιών για κοινή συναίνεση στην ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων , ομοίως και για τις ξαπλώστρες στης παραλίες.

Τονίστηκε δε η επιτυχία του Δήμου Επιδαύρου να μείνει καθαρός από κρούσματα του ιού covid-19 πράγμα που μέχρι στιγμής τον καθιστά ιδανικό και ασφαλή προορισμό τουριστών.

Για το θέμα με το δημοτικά τέλη δεσμεύτηκε ότι μόλις υπάρξει υπουργική απόφαση η διάταγμα ο Δήμος θα προβεί στην άμεση εφαρμογή οποιασδήποτε μείωσης.

?

Ζήτησε από τους συλλόγους των επαγγελματιών αλλά και τους επαγγελματίες γενικά να φέρουν γραπτή οποιαδήποτε πρόταση μπορεί να βοηθήσει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και δήλωσε αισιόδοξος ότι η χρονιά δεν θα πάει χαμένη και ότι ο Δήμος θα σταθεί δίπλα σε κάθε επαγγελματία στην δύσκολη αυτή περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση