Συμπλήρωση δελτίων ΑΔΥΜ ( Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή) για Δημοτικά και Γυμνάσια.

0

Ενημερώνουμε τους γονείς των μαθητών -μαθητριών μας, ότι μπορούν να επικοινωνούν εργάσιμες ημέρες και ώρες με τις επισκέπτριες υγείας του Κέντρου Υγείας Λυγουριού, στο τηλέφωνο 2753360024, προκειμένου για τον προγραμματισμό ιατρικού ραντεβού και τη συμπλήρωση του ΑΔΥΜ (Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή).

Το Δελτίο ΑΔΥΜ είναι απαραίτητο για την εγγραφή στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς το παραλαμβάνουν προσωπικά σε 3 αντίγραφα από τη Διευθύντρια  του σχολείου ή επισκέπτονται τη σχολική ιστοσελίδα, όπου θα το βρουν αναρτημένο.

Υπενθυμίζουμε ότι οι μαθητές –μαθήτριες , οι οποίοι –οποίες  το σχολικό έτος 2020-2021  θα φοιτήσουν στην Δ΄Τάξη και στην Α΄Γυμνασίου,  πρέπει επίσης να ανανεώσουν τα ΑΔΥΜ τους. Οι γονείς των παιδιών θα ενημερωθούν από το σχολείο μας, με νεότερη ανακοίνωση αλλά και τηλεφωνικά, σε περίπτωση που δεν καταστεί  εφικτή η επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων Π/θμιας Εκπ/σης εντός του Ιουνίου.

Στην προγραμματισμένη επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας ή σε  ιδιώτη παιδίατρο, οι γονείς πρέπει να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο υγείας των παιδιών και το δελτίο ΑΔΥΜ σε 3 αντίγραφα.

Για την εκτύπωση του ΔΕΛΤΙΟΥ , κάνετε κλικ στον σύνδεσμο:  ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΥΜ

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Αφήστε μια απάντηση