Η απάντηση Χρόνη στην καταγγελία Τσιλογιάννη για το στέγαστρο στο Δημοτικό Αγ. Δημητριου.

0

Μετά την καταγγελία περί αυθαίρετης κατασκευής του στεγάστρου στο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Δημητρίου ο Δήμαρχος Αν. Χρόνης περνάει στην αντεπίθεση δηλώνοντας ότι :

“Εν μέσω καραντίνας και μετά από αίτημα πολλων ετών αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε το στέγαστρο στο δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου. Σε ένα χώρο που τα παιδιά δεν μπορούσαν καν να βρουν λίγο ίσκιο για να κάτσουν για το κολατσιό τους.
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης θεώρησε σωστο να κάνει αιτημα (καταγγελία) προς την πολεοδομία!
Έχει δίκιο ο κ. Τσιλογιαννης! Έπρεπε να ειχαμε βγάλει άδεια για το συγκεκριμένο στέγαστρο.
Έχει δίκιο γιατί θα κάναμε ακριβώς το ίδιο (στατικά και κατασκευαστικά) αλλα με άδεια. 
Έχει δίκιο γιατί αν έκανε σε εμάς (στο Δήμο) την αίτηση θα το διορθώναμε εσωτερικά και χωρίς πρόστιμα ενώ τώρα πήγε κατευθείαν στην πολεοδομία. 
Έχει δίκιο γιατί αντί να δώσουμε χρήματα από την πολύπαθη σχολική Επιτροπή, που μέχρι εχθές την κατακλεβαν, προτιμήσαμε να πάρουμε ένα τραπεζάκι ακόμα και να διαμορφώσουμε το χώρο.
Έχει δίκιο γιατί μπήκαμε στη διαδικασία να απολογηθούμε για όλες τις αυθαιρεσίες που έγιναν στο σχολείο από οταν κατασκευάστηκε. 
Έχει δίκιο γιατί σημερινοί του συνοδοιπόροι και χθεσινοι αντιδήμαρχοι (Π.χ. κύριος Ξυπολιας) έπαιρναν πάντα άδεια και εμείς οπως λένε στον κόσμο, πάντα τους καταγγελαμε και δεν αφήναμε να κάνουν έργο. 
Έχει δίκιο γιατί το ξεστεγι στην κεντρική πλατεία Λυγουριου τώρα προσπαθούμε να το νομιμοποιήσουμε και είναι από την εποχή του κ. Τσιλογιαννη. 
Έχει δίκιο γιατί μας έδειξε ποια θα ειναι η αντιπολιτευτική του τακτική εδώ και καιρό, αλλά εμείς το αγνοησαμε!(Υπηρεσίες, καταγγελίες, αναφορές κλπ)
Έχει δίκιο γιατί ξέρει να βάζει φρένο στα δημοτικά πράγματα και να μιλά με τις υπηρεσίες. 
Σας ζητάμε συγγνώμη και θα προσπαθήσουμε να μην ξαναγίνει!
ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ!”

Αφήστε μια απάντηση