Τσιλογιάννης : Εν κρυπτώ νέα χωματερή στο Λυγουριό!

1

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

       ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ  ΝΕΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΛΥΓΟΥΡΙΟ

Νιώθουμε  υποχρέωση  να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας για ένα θέμα που απασχολεί το Δημοτικό μας Συμβούλιο  στις 22- 07-20 και αφορά την διαχείριση των απορριμμάτων .

Πρέπει να μάθετε ότι για το θέμα αυτό έχει συσταθεί μια πενταμελής επιτροπή η οποία μάλιστα συνήλθε για μία και τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2019, και πήρε στοιχεία περιφερειακού και  εθνικού σχεδιασμού

Στη συνέχεια η επιτροπή αυτή μετά από διαβούλευση με τους δημότες μας, θα διαμόρφωνε πρόταση για την διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου μας ολοκληρωμένη και θα την κατέθετε στο Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση και αποφάσεις.

Μέχρι τώρα όμως η επιτροπή είναι  ΑΔΡΑΝΗΣ και θεωρούμε με υπαιτιότητα του Δημάρχου που σημειωτέον είναι πρόεδρός της .      

  Με αυτά τα δεδομένα ο κος Δήμαρχος στις 22-07-2020 σε Δημοτικό Συμβούλιο που γίνεται δια περιφοράς δηλαδή εν κρυπτώ αποφασίζει για Σ.Μ.Α. ( Σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων) αλλιώς ΝΕΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ στη θέση Κράνι κοντά στον οικισμό Παυλέικα του Λυγουριού!!!

Χωρίς  διαβούλευση !

Χωρίς  αντίλογο!

Χωρίς συναίνεση!

Χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα για τα οικονομικά στοιχεία της όλης διαδικασίας , που αφορούν όλους μας!

Αλλά και χωρίς να γνωρίζουμε ούτε τον τρόπο, ούτε τον τόπο της τελικής επεξεργασίας των απορριμμάτων.

Αν αυτά τα πικάντικα τερτίπια του Δημάρχου μας, θεωρείτε ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα και προάγουν το επίπεδο λειτουργίας του Δήμου μας, τότε να τον χειροκροτήσουμε όλοι μαζί, μαζί με τους στρατευμένους τους , τους εργατικούς καταθέτες των  likes  σε κάθε του βήξιμο. .    

                                                                                                                                                       ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ        

   ΑΛΕΞ. ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

1 thought on “Τσιλογιάννης : Εν κρυπτώ νέα χωματερή στο Λυγουριό!

  1. αγαπητοι επιδαυριωτησες & επιδαυριωτες ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΣΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ…..ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ” ΕΣΩΨΥΧΑ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ? ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΙΚΗ ΑΞΙΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΑΝΤΙ ΤΑ ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, Η …ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙ .ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗΣ…. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΑ, ΨΑΧΤΕ ΠΛΟΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΙ……ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…….ΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ .ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΝΑ ΘΕΛΩ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ.

Αφήστε μια απάντηση