Η πορεία των αθλητικών έργων στην Περιφέρεια σε σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη. Δύο για τον Δ.Επιδαύρου.

0

Η πορεία των αθλητικών έργων στο σύνολο των Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου αποτέλεσε το θέμα της τηλεδιάσκεψης που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε το πρωί της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου.

Στην συνάντηση εξετάστηκε ποια έργα είναι έτοιμα, είτε προς άμεση δημοπράτηση μέσα στον Οκτώβριο, είτε θα είναι έτοιμα να δημοπρατηθούν μέχρι το τέλος του χρόνου. Αρχές Δεκεμβρίου δε, θα επαναληφθεί σύσκεψη με ανάλογο θέμα.

Για τον Δήμο Επιδαύρου είναι τα εξής :

-Προμήθεια και τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο Αρχαίας Επιδαύρου (35.000 ευρώ)

-Προμήθεια ηλεκτρονικού πίνακα αποτελεσμάτων, εργασίες συντήρησης στέγης, αλλαγή συνθετικού τάπητα προθέρμανσης στο κλειστό γυμναστήριο Λυγουριού (18.000 ευρώ)

Ο δήμαρχος Αν. Χρόνης δήλωσε :

“Προχωράμε σταθερά στην αναβάθμιση των αθλητικών χώρων, με την βοήθεια πάντα θεσμικών φορέων! Αυτή τη φορά η περιφέρεια ενέκρινε την αλλαγή του τάπητα 5χ5 του γηπέδου στην Αρχαια Επίδαυρο, έργο το οποίο έρχεται από παλιά ως πρόταση και μελετη, ύψους 35.000 €. Επίσης εγκρίθηκε, μετά από πρόταση μας και πολυ γρήγορα αντανακλαστικα, είναι η αλήθεια, η αγορά νέου ηλεκτρονικού πίνακα, η στεγανοποιηση και επισκευή της στέγης και η τοποθέτηση τάπητα προπόνησης στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου μας στο Λυγουριου, ύψους 18.000€!Ευχαριστούμε την περιφερειακή αρχή και τον αρμόδιο αντιπεριφερειαρχη που κατανοησε το πρόβλημα μας και γρήγορα το ενεταξε στον σχεδιασμό της.Επίσης ευχαριστούμε όσους διαχρονικά πρότειναν, μελέτησαν και προχώρησαν τις διαδικασίες για την υλοποίηση της αλλαγής του τάπητα στο 5χ5.Συνεχίζουμε…”

Αφήστε μια απάντηση