Αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας 1.800.000 € στον Δήμο Επιδαύρου.

0

Έργα αγροτικής οδοποιίας σε 165 δρόμους αξίας περίπου 1.800.000 € εντάχθηκαν για τον Δήμο Επιδαύρου στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου δήλωσε :

“Η μελέτη η οποία είναι περίπου 1.800.000 € είχε κατατεθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, προς ένταξη στο πρόγραμμα Φιλόδημος Ι με την σύμφωνη γνώμη της τότε πλειοψηφίας και του συνδυασμού μας” τόνισε σε δήλωση του ο Δημαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης με την ευκαιρία υπογραφής του μεγάλου έργου αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο.
“Στο πρόγραμμα Φιλόδημος I σταμάτησαν να εντάσσονται έργα.
Με τις επίμονες προσπάθειες μας και την καθοριστική και προσωπική συμβολή στα αιτήματα μας,δια ζώσης και μέσω εγγράφων, του υπουργού Εσωτερικών κ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, σήμερα 27/11/2020 υπογράφηκε η απόφαση ένταξης του τεράστιας σημασίας αυτού έργου στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης!


Η αγροτική οδοποιία για περιφερειακούς και ορεινούς δήμους σαν το δικό μας είναι μέγιστης σημασίας και το συγκεκριμένο έργο θα λύσει μεγάλα και συνεχή προβλήματα. 
Τον τελευταίο χρόνο με τις ενέργειες του αρμόδιου αντιδημάρχου Ηλία Μαργιόλα έχει γίνει ένα τιτάνιο έργο αποκατάστασης που όμοιό του δεν θυμόμαστε τις τελευταίες δεκαετίες. 
Τώρα πλέον με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και τα 165 τουλάχιστον σημεία (δρόμους) σε όλο το δήμο που θα τσιμεντοστρωθούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας θα έχουν τη δυνατότητα να βοηθηθούν ιδιαίτερα στον τρόπο εργασίας τους.” τόνισε ο κύριος Χρόνης

Αφήστε μια απάντηση