ΤΕΒΑ : Πόσοι είναι και τι θα παραλάβουν οι δικαιούχοι στον Δ. Επιδαύρου.

0

Μετά την υπ’ αρ. πρωτ: 239170/58293/09-10-2020 ΑΠΟΦΑΣΗ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, με επικεφαλής εταίρο –Δικαιούχο – την Περιφέρεια Πελοποννήσου / Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η οποία υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), στα πλαίσια των Αποκεντρωμένων Προμηθειών, πράξης 2015-2016: 

Ενημερώνει  τους Δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν επιλέξει να είναι και ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD),  ότι θα πραγματοποιηθεί ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ κατ΄οίκον προϊόντων ΤΕΒΑ με είδη παντοπωλείου, νωπά προϊόντα , είδη Β.Υ.Σ. και βρεφικά 

Το αναλυτικό πρόγραμμα της διανομής, έχει ως εξής : 

ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
——-ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: 110——–ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ: 221 

– Πέμπτη 12-11-20 

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί, με την επίδειξη του Δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και του ΑΜΚΑ (σε επίσημο έγγραφο). Επίσης τα πακέτα των προϊόντων μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του ωφελούμενου, με σφραγίδα βεβαίωσης γνησίου της υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του ωφελούμενου ή άλλου επισήμου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του. 

Είναι πολύ σημαντικό στις παρούσες δύσκολες συνθήκες της πανδημικής κρίσης να έχουμε στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία φροντίζοντας βεβαίως αυτό να πραγματοποιηθεί περιφρουρώντας την ασφάλεια όλων. 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 

Π.Ε.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΛΤΕΖΟΣ 

Αφήστε μια απάντηση