3.000.000 € στο Δήμο Επιδαύρου για τον απομακρυσμένο έλεγχο διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης.

1

Έργο για τον απομακρυσμένο έλεγχο διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης ύψους 3.000.000 € εντάχθηκε για τον Δήμο Επιδαύρου στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου δήλωσε :

Μια ακόμα μεγάλη ένταξη 3.000.000 € υπογράφηκε σήμερα για το Δημο μας!Απομακρυσμενος έλεγχος διαρροών εσωτερικών και εξωτερικών δικτύων ύδρευσης Δήμου Επιδαύρου.Στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης υπογράφηκε και εντάχθηκε σήμερα το μεγάλο αυτό έργο, από τον υπουργό κ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ.Μια μελέτη που κοπίασε ιδιαίτερα ο τότε μηχανικός – ειδικός συνεργάτης- Νικος Κοτσιονοπουλος για να την φέρει σε πέρας και να την καταθέσει εμπρόθεσμα. Την αναζητήσαμε από την αρχή της θητείας μας, διότι είχε κάπου “ξεμείνει ” και με την μεγάλη βοήθεια του κ. Κοτσιονοπουλου, μπορέσαμε να την ανασυρουμε και να την τρέξουμε!Ο υπουργός, οι συνεργάτες του και οι δικοί μας συνεργάτες έκαναν πράξη την ένταξη του.Ο Γιώργος Παύλου και η ομάδα του εδω και ένα χρόνο έχουν κάνει τα πάντα για να αλλάξει εικόνα η επιχείρηση. Πιστοι στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και στην δημοτική πολιτική για εξυγίανση του νομικού προσώπου, προχωράν και προχωράμε για να κάνουμε εύκολη τη ζωή των συμπολιτών μας με ποιοτικές υπηρεσίες, διαφάνεια και ελεγχο των χρημάτων των πολιτών!Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συνέβαλαν ΚΑΙ σε αυτή την επιτυχία.Συνεχίζουμε…Σχεδιάζουμε…Υλοποιούμε…

1 thought on “3.000.000 € στο Δήμο Επιδαύρου για τον απομακρυσμένο έλεγχο διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης.

  1. Ελπίζω στο πρόγραμμα να ενταχθεί και η περιοχή Άγιος Ανδρέας (θέση Γκρημνός) όπου αρκετοί έχουμε μεγάλο πρόβλημα με διακοπές νερού ή μικρή πίεση. Το πρόβλημα για το περασμένο καλοκαίρι ήταν μικρότερο σε έκταση χρόνου, με μια ουσιαστική ενέργεια των συνεργείων του Δήμου, όμως η ριζική διόρθωση θα ήταν για μας η πλέον ουσιαστική.
    Μιχάλης Κορομηλάς

Αφήστε μια απάντηση