Διαδικτυακές ευχές με μαθητές και δασκάλους αντάλλαξε ο Δήμαρχος Επιδαύρου.

0

Την τελευταία σχολική μέρα του 2020 επέλεξε ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης να συνομιλήσει διαδικτυακά  με μαθητές ,τον διευθυντή και δασκάλους της Β τάξης του Δημοτικού σχολείου Αρχαίας Επιδαύρου και μαθητές της  ΣΤ τάξης του Δημοτικού σχολείου Αρχαίας Επιδαύρου και του νηπιαγωγείου Αγίου Δημητρίου!
Οι μαθητές του είπαν ποιήματα, κάλαντα και έδωσαν υπόσχεση να βρεθούν σύντομα υγιείς και χαμογελαστοί στα σχολειά τους!
Με όλους τους εκπαιδευτικούς ανταλλάξαν ευχές!
Η επιστολή του Δημάρχου:
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Η χρονιά που μας αφήνει άλλαξε πολλά πράγματα στο γενικότερο τρόπο λειτουργίας τόσο του ευρύτερου δημοσίου όσο και της εκπαίδευσης.
Επωμιστήκατε ένα μεγάλο βάρος και προσπαθήσατε να κρατήσετε σε υψηλό επίπεδο την εκπαίδευση με νέα δεδομένα, όπως η τηλεκπαίδευση και η αλλαγή ωραρίου, με πενιχρά μέσα και σε πολύ σύντομο διάστημα!
Σας αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια!
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους μαθητές μας!
Στα παιδιά που κοπιάζουν να μάθουν και να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις τους!
Που άφησαν φίλους , παρέες, καθηγητές και όμορφη σχολική ζωή για να καθίσουν μπροστά σε μια οθόνη.
Αλλά και στους γονείς που άλλαξαν τρόπο ζωής, ξοδεύθηκαν και αγχώθηκαν για να είναι έτοιμοι μπροστά στη νέα πραγματικότητα.
Εύχομαι λοιπόν σε όλους σας η νέα χρονιά να μας φέρει πίσω ότι χάσαμε και ακόμα παραπάνω!
Να μας δώσει δύναμη να αντιμετωπίσουμε ότι έρθει αλλά και να προχωρήσουμε με αλληλεγγύη και διάθεση προς το μέλλον μαθαίνοντας από την κρίση που βιώνουμε!
Με την πρώτη ευκαιρία που θα μας δοθεί θα επισκεφθώ ένα προς ένα όλα τα σχολεία και θα συνομιλήσω με εσάς και τους μαθητές σας.
Μέχρι τότε σας κάνω ανοικτή πρόσκληση για να διοργανώσουμε πριν τις γιορτές μια τηλεδιάσκεψη με τους μαθητές σας είτε καλώντας με σε μια ώρα διδασκαλίας, είτε διοργανώνοντας μια τηλεδιάσκεψη για το σκοπό αυτό.
Σας παρακαλώ να κοινοποιήσετε το μήνυμα μας στους συναδέλφους σας εκπαιδευτικούς, στους συλλόγους γονέων και στους γονείς και φυσικά στους μαθητές σας.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!
ΤΑΣΟΣ ΧΡΟΝΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Αφήστε μια απάντηση