Φ. Οψιμούλης για την ένταξη του Δ. Σχολείου Λυγουριού στο ΕΣΠΑ : Άλλο ένα έργο στοίχημα που αναλάβαμε κερδήθηκε (βίντεο).

0

Μετά την ανακοίνωση της ένταξης του μεγάλου κτιριακού κτιρίου και έργων βελτίωσης του Δημοτικού Σχολείου Λυγουριού ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Φ. Οψιμούλης απόλυτα ικανοποιημένος για τον αγώνα που έδωσε από κοινού με τα στελέχη του Δήμου και τον Δήμαρχο Αν. Χρόνη , ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για να εγκριθεί ένα τόσο μεγάλο και απαραίτητο για την τοπική κοινωνία έργο και δήλωσε :

“Άλλο ένα έργο στοίχημα από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε. Οι δυσκολίες πολλές αλλά έχοντας δίπλα καλούς φίλους πρόθυμους να σε βοηθήσουν όλα γίνονται.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σίδερη Δημήτρη για την βοήθεια του.

Ένα σχολείο είναι πάντα ένα σχολείο, είναι πολιτισμός. Δήμαρχε ήταν το πρώτο έργο που συζητήσαμε και μέσα σε μικρό διάστημα υλοποιήθηκε. Ας ελπίσουμε ότι το ίδιο τέλος θα έχει και το δημοτικό σχολείο της παλιάς.

Ένα σχολείο που θα γλιτώσει ενοίκια, θα γίνει πιο ασφαλές η πρόσβαση στις τουαλέτες, θα έχει μέριμνα για ΑΜΕΑ και θα έχει αίθουσες τόσο για εκδηλώσεις όσο και για άσκηση όταν ο καιρός δεν το επιτρέπει.

Ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Φ. Οψιμούλης.”

Αφήστε μια απάντηση