Τάσος Χρόνης: Οτι θα χρειαζόταν να απολογηθούμε για ένταξη έργου δεν το περιμέναμε ποτέ!

0

DCIM100MEDIADJI_0288.JPG

Σε ανακοίνωσή του δήμαρχος Επιδαύρου απόρησε για το αν θα πρέπει να απολογηθεί η δημοτική αρχή για την ένταξη ενός τόσο μεγάλου έργου , μιλώντας για το έργο επέκτασης του δημοτικού σχολείου Λυγουριού και και τόνισε πώς κάποιοι μιλάνε με έργα.

Αναλυτικά η δήλωση του Δήμαρχου Επιδαύρου :

“Πραγματικά ότι θα χρειαζόταν να απολογηθούμε για ένταξη έργου 1.850.000€ δεν το περιμέναμε ποτέ!Δεν θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες γιατί αυτό που μας ενδιέφερε εμάς είναι η υλοποίηση!

Κάποιοι βλέποντας κοντόφθαλμα μικροπολιτικά επιθυμούν να μη γίνονται εργα γιατί έτσι ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι θα κάνουν αντιπολίτευση!Φτάνουν δε στο σημείο να λένε ότι ΕΠΙΤΗΔΕΣ τόσα χρόνια δεν προχωρούσαν το έργο!Άρα? Μας δούλευαν ότι κ καλά έτρεχαν κ έκαναν προσπάθειες?

Τα μπερδεύετε κύριοι!!Τα μπερδεύετε και ήσασταν και 9 χρόνια σε θέσης ευθύνης!(Αντιδήμαρχοι κλπ)Μια κουβέντα μόνο για να κλείσει όλο αυτό!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ!ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΎΛΑ!Μην ανοιγετε τέτοια θέματα!

Εχουμε όμως πρόθεση να κάνουμε τα πάντα για να είναι τα σχολειά μας σύγχρονα και ασφαλή!Εδω κ ένα χρόνο (εν μέσω υγειονομικής κρίσης να θυμίσω) έχουμε κάνει πράξη όσα αιτήματα υπήρχαν εδώ και 10 χρόνια και δεν είχαν υλοποιηθεί!Αυτό που αφήσατε ήταν ένα έλλειμμα 176.000 €(σύμφωνα με ΕΠΙΣΗΜΟ ΈΛΕΓΧΟ).Δεν δικαιούστε να μιλάτε!!!Αφήστε να κάνουμε τη δουλειά μας και ελάτε πριν τις εκλογές να πείτε ότι θέλετε. Ο κόσμος σας τίμησε πολλες φορές με την ψήφο του για να κάνετε καλό!Αν δεν μπορείτε απλά μην κάνετε κακό!!Συνεχίζουμε!!!”

Αφήστε μια απάντηση