Κλειστά από την Πέμπτη 04/03 τα σχολειά στον Δήμο Επιδαύρου.

0

Η Αργολίδα και ο Δήμος Επιδαύρου μπήκαν στο βαθύ κόκκινο και αυτό συνεπάγεται πως όλα τα σχολεία στο Δήμο θα είναι κλειστά από αύριο Πέμπτη 04/03 έως και τουλάχιστον την Τρίτη 16/03.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Αρχαίας Επιδαύρου ανακοίνωσε :

Αγαπητοί γονείς, Ύστερα από τις ανακοινώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας ο νομός Αργολίδας βρίσκεται πλέον σε καθεστώς πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) Από αύριο Πέμπτη 4 Μαρτίου έως και την Τρίτη 16 Μαρτίου αναστέλλεται η δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και θα επαναλειτουργήσει η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση από τις 14:10 έως τις 17:20. Όπως ενημερωθήκαμε από την διεύθυνση του σχολείου μας, το σχολείο θα είναι ανοιχτό όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 09.00 έως τις 12.00 . Η εγγραφή των μαθητών στην Α΄Δημοτικού για το σχολικό έτος 2021-22, όπως και οποιοδήποτε άλλο θέμα επικοινωνίας σας με το Σχολείο θα γίνεται κανονικά , κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων  Δημοτικού Σχολείου Λυγουριού ανακοίνωσε :

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

όπως γνωρίζετε ανεστάλη, από αύριο το πρωί η δια ζώσης λειτουργία του Σχολείου, όπως κι όλων των Σχολείων και στην Αργολίδα. Οι μαθητές δεν θα προσέλθουν το πρωί στο Σχολείο και θα γίνουν τα μαθήματααπό τις 14.10 έως τις 17.20, με το πρόγραμμα της τηλεκπαίδευσης, που ακολουθήσαμε και στην προηγούμενη αναστολή, πριν τα Χριστούγεννα.

Όσοι μαθητές δεν έχουν το πρόγραμμα της τάξης τους ή τις διευθύνσεις των ψηφιακών τάξεων των εκπαιδευτικών τους, μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Σχολείου αύριο το πρωί από τις 8.30 έως τις 13.00για να τα παραλάβουν μέσω email στο προσωπικό τους ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Επίσης όσοι μαθητές είχαν δανειστεί τάμπλετ από τη Σχολική Επιτροπή και τα επέστρεψαν στο Σχολείο, μπορούν να τα παραλάβουν από το Σχολείο, αύριο τις ίδιες ώρες.

Οι γονείς των μαθητών που θα εγγραφούν για πρώτη φορά στο Δημοτικό Σχολείο, μπορούν να προσέρχονται στο Σχολείο, για  να παραλαμβάνουν τα απαραίτητα έγγραφα ή για την υποβολή των δικαιολογητικών εγγραφής, τα πρωινά από τις 10.00 έως τις 12.30, καθημερινά, χωρίς ραντεβού

Μένουμε ψύχραιμοι και είμαστε βέβαιοι ότι με υπομονή και αισιοδοξία θα ξεπεράσουμε κι αυτό το εμπόδιο.

Καλή δύναμη σε μικρούς και μεγάλους.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση