Στόπερ με άρωμα ΑΕΚ στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου!

0

Νέα μεταγραφική βόμβα από την διοίκηση του Σόζον Λαμπριανού στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου καθώς η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον ακραίο αμυντικό Σωκράτη Τσουκαλά.

Ο σπουδαίος αμυντικός με παραστάσεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας για λογαριασμό της ΑΕΚ βρέθηκε με τους διοικούντες του Φοίνικα και συμφώνησε προκειμένου να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ολυμπιακός Λιοσίων ενώ πριν από δυο σεζόν κατέκτησε τον τίτλο στην Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Ασπρόπυργου.

Το δελτίο τύπου :

Ο Α. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του πολύ έμπειρου μέσο αμυντικού Σωκράτη Τσουκαλά. Ο Σωκράτης Τσουκαλάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 7/7/1992 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Α.Ο περιστεριού,στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Παλέρμο (Ιταλία) για ένα χρόνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη της Α.Ε.Κ στην οποία αγωνίστηκε για 3 χρόνια με 20 συμμετοχές και 1 γκολ στη Super league. Έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία και σε ομάδες με πρωταγωνιστικό ρόλο όπως Α.Σ Φωκικός,Πανσερραϊκός,Α.Ο Χαλκις,ΑΕ Σπάρτη,ΑΕ Ηρακλείου,Αστέρα Βλαχιώτη,Ασπροπυργο,και Ολυμπιακό Λιοσίων. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Λιοσίων Κύριο Ανδρέα Γεωργόπουλο και το Δ.Σ για την παραχώρηση του παίκτη. Καλώς ήρθες Σωκράτη, να είσαι υγιής και ευχόμαστε με την ποιότητα σου να βοηθήσεις την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της!!!

Αφήστε μια απάντηση