Καθαρίστηκε μετά από χρόνια ο ρέμα στον Άγιο Δημήτριο.

0

Δύσκολη υπόθεση αποδείχθηκε ο καθαρισμός ρέματος στον Άγιο Δημήτριο του Δήμου Επιδαύρου, από τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.Δύσκολη υπόθεση αποδείχθηκε ο καθαρισμός ρέματος στον Άγιο Δημήτριο του Δήμου Επιδαύρου, από τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου Αν. Χρόνης Δήλωσε :

“Υπόσχεση πολλών ετών!Υπόσχεση πολλών αιρετών!Υπόσχεση πολλών δημάρχων!Υπόσχεση πολλών προέδρων!Υπόσχεση, Υπόσχεση, Υπόσχεση….2021 ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΑΞΗ!!!!!

Μετά από τις έντονες οχλησεις μας, τοπικής και Δημοτικής Αρχής, ο Αντιπεριφερειαρχης Ιωάννης Μαλτέζος και οι υπηρεσίες της Περιφερειας έδειξαν τα αντανακλαστικα τους!

Το ρεμα που διαπερνά την κοινότητα του Αγίου Δημητρίου καθαριστηκε, στο βαθμό που ήταν δυνατό, με την αυτεπιστασια της Περιφερειας και τα μηχανήματα Περιφερειας και Δήμου Επιδαύρου, μετά από πολλά χρόνια.

Οι ομοροι ιδιοκτήτες διευκόλυναν πάρα πολύ το έργο των συνεργείων και πλέον μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η κατάσταση που δημιουργήθηκε είναι κατά πολύ καλύτερη από την πρωτερη!

Μικρά και μεγάλα έργα για τους πολίτες από τις συμπράξεις των δημοσίων φορέων, δίνουν λύσεις και αποτελούν παραδείγματα σοβαρού και δομημένου κράτους!Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους είδαν τις ανησυχίες της τοπικής κοινωνίας μας και βοήθησαν να μειωθεί ο κίνδυνος που υπήρχε!”

Αφήστε μια απάντηση