ΔΕΥΑ Επιδαύρου: Επέκταση ύδρευσης προς το κοιμητήριο και τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων.

0

Ολοκληρώθηκε από την ΔΕΥΑ Επιδαύρου η επέκταση προς το κοιμητήριο και τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στα Αναστασοπουλέϊκα. 
Ύστερα από αίτηση των κατοίκων, των εκκλησιαζομένων του Ναού και φυσικά των επισκεπτών του κοιμητηρίου οι οποίοι καθημερινά θέλουν να βρίσκονται κοντά σε συγγενείς και οικείους ανθρώπους που λείπουν από τη ζωή, πραγματοποιήσαμε μία ακόμα μικροεπέκταση δικτύου ύδρευσης που την ανέμεναν αρκετά χρόνια. Οι ανάγκες σε όλα τα κοιμητήρια είναι καθημερινές. 

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ. συνεχίζει να βοηθά και να διευκολύνει την καθημερινότητα των δημοτών όπου και όπως μπορεί τηρώντας τις υποσχέσεις μας και τις υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής.

Να θυμίσουμε ότι ήταν το μοναδικό κοιμητήριο του Δήμου Επιδαύρου το οποίο δεν είχε υδροδοτηθεί και για τους κακεντρεχείς τα κοιμητήρια είναι δημοτικά, επομένως ήταν και υποχρέωσή μας να συνδεθεί με το δίκτυο ύδρευσης από τον διπλανό Οικισμό. 
Υ.Γ.: Την Πέμπτη 1η Ιουλίου γιορτάζει το εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων στα Αναστασοπουλέϊκα και φυσικά γιορτάζει και την 1η Νοεμβρίου κάθε χρόνου.

Αφήστε μια απάντηση