Ιφιγένεια εν Ταύροις : Ποιοι celebrities παρακολούθησαν την παράσταση.

0

Αποκλειστικές Φωτογραφίες του epidavrosnews.

Ήταν μία από τις πιο πολυαναμενόμενες παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού.

 Ατμοσφαιρική, αισθαντική, μοναδική. Από την ώρα που ανακοινώθηκε και επίσημα η παράσταση τα τηλέφωνα πήραν φωτιά και οι συνεννοήσεις για το που, πως, πότε και ποιοι θα δώσουμε ραντεβού για να πάμε να τη δούμε ήταν αποκλειστικό θέμα συζήτησης.

Τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα και το sold out δεν άργησε να έρθει.

Ανάμεσα στους θεατές την εμφάνιση τους το τριήμερο έκαναν και πολλοί διάσημε από τον καλλιτεχνικό , πολιτικό και όχι μόνο χώρο.

Ανάμεσα τους ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός , Προϊστάμενη της εφορίας αρχαιοτήτων Άλκηστις Παπαδημητρίου , ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας , ο Αρχιεπίσκοπος Αργολίδας, η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον σύντροφό της Πύρρο Αναγνωστόπουλο , η Ζέτα Δούκα , ο Γιώργος Θεοφάνους , η Μαίρη Συνατσάκη , ο Σπύρος Μπιμπίλας , η Αγγελική Δαλιάνη , η Βίκυ Κάβουρα , η Ελεονόρα Ζουγανέλη, ο Κώστας Μακεδόνας , ο Μάριος Φραγκούλης και πολλοί άλλοι ακόμα.

Και φυσικά ο καλός της φίλος και χρόνια συνοδοιπόρος στο μουσικό ταξίδι της Χαρούλας Αλεξίου , ο Γιώργος Νταλάρας ο οποίος δήλωσε «Ευρυπίδη, Ιφιγένεια εν Ταύροις. Η αδελφική αγάπη, οι μεγάλες αξίες, οι αρχές, η μοίρα, ο εξόριστος, ο ξένος. Πολύ ωραία παράσταση. Μπράβο»

Δείτε τις αποκλειστικές φυτογραφίες του epidavrosnews από το backstage της παράστασης  και από τα καμαρίνια του θεάτρου.

Αφήστε μια απάντηση