Ο Α.Ο. Κρανιδίου νικητής στο 1ο ομαδικό τουρνουά σκάκι Αρχ. Επιδαύρου.

0

Με συγκομιδή βαθμών που ξεπέρασε το 75%, ο Α.Ο. Κρανιδίου πρώτευσε στη φιλική σκακιστική συνάντηση υπό μορφή final four που διοργανώθηκε το Σάββατο 10 Ιουλίου στο λιμάνι της Παλαιάς Επιδαύρου, σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο του Café Plaza. 
Στον ημιτελικό ο Α.Ο. Κρανιδίου απέκλεισε τη Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου με σκορ 14,5-1,5 και στον τελικό νίκησε την Α.Ε.Κ. με σκορ 10-6. Στο μικρό τελικό, με το ισόπαλο σκορ 8-8, η Σ.Α. Ναυπλίου κέρδισε τελικά στα κριτήρια ισοβαθμίας τον Σ.Ο. Άστρους.

Στην ατομική βαθμολογία, μετάλλια για τον Α.Ο. Κρανιδίου πήραν οι Παναγιώτης Βλαχόπουλος (αργυρό) και Παντελής Λυκουριώτης (χάλκινο) με 7β. και 6,5β. αντίστοιχα σε 8 αγώνες, ενώ ο χρυσό κέρδισε ο Πέτρος Καψωμενάκης της ΑΕΚ επίσης με 7 βαθμούς αλλά αήττητος. 
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, παρουσία του δημάρχου Επιδαύρου κου Τάσου Χρόνη, ο οποίος ήταν παρών παρά την αφόρητη ζέστη και απένειμε το τρόπαιο και τα μετάλλια στους σκακιστές των ομάδων.

Για τη νικήτρια ομάδα του Α.Ο. Κρανιδίυ αγωνίστηκαν οι Παντελής Λυκουριώτης, Παναγιώτης Βλαχόπουλος, Αργύρης Χρυσάφης και Λίτσα Αυδούλη.
Ευχαριστούμε θερμά το Café Plaza για την άψογη φιλοξενία και τους παίκτες των ομάδων για το πολύ καλό κλίμα και τη συνεργασία τους για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Αφήστε μια απάντηση