Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Επαρχιακή Οδό π. Επιδαύρου – Μεθάvωv.

0

Για την υλοποίηση κινηματογραφικών γυρισμάτων ξένης τηλεοπτικής σειράς

Αθήνα, 21 Αυγούστου 2021

Οι Δήμοι Επιδαύρου & Τροιζήνας-Μεθάνων, με την στήριξη επιχειρηματιών και φορέων της περιοχής, κατάφεραν ώστε το μέρος να επιλεγεί για να πραγματοποιηθούν ιδιαιτέρως απαιτητικά γυρίσματα γνωστής τηλεοπτικής παραγωγής η οποία θα προβληθεί από διεθνές συνδρομητικό κανάλι.

Μέσα από τα επεισόδια της σειράς θα αναδειχθούν και θα επικαιροποιηθούν οι ομορφιές του τόπου καθώς η προβολή της περιοχής θα είναι τεράστια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το πολυπληθές συνεργείο θα φτάσει στην περιοχή στις 23 Αυγούστου με στόχο την υλοποίηση προβών (24 & 25 Αυγούστου) και θα επιστρέψει σnς 6 Σεπτεμβρίου για την υλοποίηση των γυρισμάτων (7, 8 & 9 Σεπτεμβρίου).

Για την εξυπηρέτηση των γυρισμάτων, θα χρειαστεί να διακοπεί η κυκλοφορία στην Επαρχιακή Οδό Π. Επιδαύρου – Μεθάνων από το ύψος της διασταύρωσης για~ μέχρι το νότιο τμήμα του δρόμου, στη διασταύρωση για Φανάρι (Δήμος Τροιζηνίας Μεθάνων).

Πιο συγκεκριμένα, το κλείσιμο του δρόμου θα αφορά στις ώρες 07:00-19:00 τις ημέρες 24 & 25 Αυγούστου και 7, 8, 9 Σεπτεμβρίου.

Οι διαδρομές του ΚΤΕΛ θα πραγματοποιούνται κανονικά.

ΒΟΝΝΕ FOI FILMS

Αφήστε μια απάντηση