Τρεις μετεωρολογικοί σταθμοί στο Δήμο Επιδαύρου για λόγους Πολιτικής προστασίας.

0

Στο Δήμο Επιδαύρου, στην Παλαιά Επίδαυρο, στη Νέα Επίδαυρο και στο Λυγουριό, για λόγους Πολιτικής προστασίας και πληροφόρησης ατόμων ΑΜΕΑ, έγινε εγκατάσταση δικτύου μετεωρολογικών σταθμών, από την εταιρία ΕΥΡΥΘΜΟΣ-Δ.ΚΡΑΜΠΟΒΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.  απότελούμενο από 3 σταθμούς Davis Vantage Pro2 με συστήματα επικοινωνίας Vantage Connect.

Η εταιρεία ΕΥΡΥΘΜΟΣ-Δ.ΚΡΑΜΠΟΒΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της μετεωρολογίας, της πώλησης και εγκατάστασης μετεωρολογικού εξοπλισμού, μετρητικών οργάνων και ολοκληρωμένων εφαρμογών.
Είναι αντιπρόσωποι της εταιρείας DAVIS, περισσότερα από 15 έτη. Η εταιρεία DAVIS, πάνω από 50 χρόνια είναι παγκόσμια η ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της μετεωρολογίας και του μετρητικού εξοπλισμού, κατασκευάζει εκατοντάδες αντικείμενα που προσφέρουν μοναδικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα. 50 χρόνια αφιερωμένα στην καινοτομία, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών.

Από το 2016 είναι αντιπρόσωποι της Ιταλικής εταιρείας NetSens. Η Netsens είναι μια εταιρεία εξειδικευμένη στο σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων για την παρακολούθηση του περιβάλλοντος. Ιδρύθηκε το 2004, βρίσκεται στην Φλωρεντία όπου εκτελούνται όλες οι διοικητικές, επιχειρησιακές και παραγωγικές της δραστηριότητες. Διεξάγει εδώ και χρόνια εξειδικευμένη έρευνα σε τεχνικές και καινοτομίες που εφαρμόζει στην Ιταλική και Ευρωπαϊκή επικράτεια. Συγκεκριμένα κατασκευάζει ολοκληρωμένα συστήματα Αγρο-μετεωρολογίας, Υδρολογίας, παρακολούθησης των μετεωρολογικών συνθηκών στους αυτοκινητόδρομους και της ποιότητας του αέρα στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
Η εταιρεία ΕΥΡΥΘΜΟΣ-Δ.ΚΡΑΜΠΟΒΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. με το εξειδικευμένο προσωπικό της έχει εκτελέσει εκατοντάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις εξοπλισμού σε Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς.

Αφήστε μια απάντηση