Προς παράταση το lockdonw στην Αρολίδα.

0

Προς μίνι lockdown οδεύουν άλλες τέσσερις περιοχές της χώρας, λόγω της μεγάλης διασποράς κρουσμάτων κορωνοϊού, ενώ για την Αργολίδα δεν αναμενεται να ανακοινωθεί κάτι, πέρα από την παράταση, καθώς  σύμφωνα με τον επικαιροποιημένο σημερινό επιδημιολογικό χάρτη παραμένει στο κόκκινο. Στο “πορτοκαλί” πέρασαν Ηλεία και Μεσσηνία. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού αναμένεται να ληφθούν για την Καβάλα, την Πιερία, την Ημαθία και την Πέλλα.

Αυτές οι περιφερειακές ενότητες, όπως προκύπτει από τον επικαιροποιημένο επιδημιολογικό χάρτη βρίσκονται στο “κόκκινο”, εξαιτίας της αύξησης του επιδημιολογικού φορτίου και “φλερτάρουν” με το μίνι lockdown. Αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις από την Πολιτική Προστασία.


Τα μέτρα του μίνι lockdown

Στις εν λόγω περιφερειακές ενότητες αναμένεται να υπάρξει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 01:00 π.μ. έως τις 06:00 π.μ. και απαγόρευση μουσικής σε χώρους εστίασης για όλο το 24ωρο, όπως ισχύει για τις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 4.

Επίσης, δεν αποκλείεται να αποφασιστεί η παράταση του μίνι lockdown και για άλλες περιοχές στις οποίες ήδη εφαρμόζονται περιοριστικά μέτρα όπως η Αργολίδα 
Να σημειώσουμε οτι τα ήδη περιοριστικά μέτρα ισχύουν για την Αργολίδα έως την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στις 06:00 το πρωί. 

Αφήστε μια απάντηση