Διάσπαση στην παράταξη Τσιλογιάννη. Αποχώρησαν 4 δημοτικοί σύμβουλοι.

0

Με το βλέμμα στραμμένο στις προοπτικές του Αύριο και την, ήδη, διαμορφωμένη εικόνα της λειτουργίας του Δήμου μπροστά μας, με γνώμονα πάντα το συλλογικό καλό, την ενότητα των δημοτών και την ευθύνη που μπορεί να σηματοδοτήσει την επόμενη μέρα, δηλώνουμε δημόσια την ανεξαρτητοποίησή μας από τον συνδυασμό « Πορεία Δημιουργίας » για τους εξής λόγους :
– Η εσωστρέφεια του επικεφαλής, κ. Τσιλογιάννη Αλέξανδρου, η πρόταξη του προσωπικού έναντι του συλλογικού οφέλους σε μια περίοδο μάλιστα γενικευμένης πολιτικής απραξίας της εν ενεργεία δημοτικής αρχής, έντονης ρουσφετολογίας και ακατάσχετου λαϊκισμού μέσω των ηλεκτρονικών μέσων ( facebook), απογοήτευσε, οδηγώντας σε τέλμα ολόκληρο τον συνδυασμό.
– Αν και υπήρξαν αλλεπάλληλες επαφές και διαβεβαιώσεις από μέρους του για δήλωση οικειοθελούς αποχώρησής του και ως εκ τούτου διενέργεια εκ νέου με δημοκρατικές διαδικασίες για την ανανέωση του χώρου, τη διασφάλιση της ενότητας και την επανεκκίνηση με πίστη στις δυνάμεις μας και στο όραμά μας, τελικά αναθεώρησε εμμένοντας στις αρχικές του θέσεις.

– Κατόπιν των παραπάνω ήταν φυσικό επακόλουθο η αντιπολιτευτική τακτική της μείζονος αντιπολίτευσης δια του επικεφαλής – και παρά τις πιέσεις μας – να είναι κατώτερη των περιστάσεων, να μην αναπτύσσει τη δυναμική που όφειλε απέναντι στο συμφέρον των δημοτών και να εκφράζεται μεμονωμένα, σπασμωδικά, χωρίς στόχο, μεράκι και έμπνευση.  
Κοινή μας συνείδηση : – το χρέος στον τόπο.
Κοινή μας συνείδηση : – η διαμόρφωση θετικών και κατάλληλων προϋποθέσεων για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Κοινή μας συνείδηση : – η πολιτική εντιμότητα στις θέσεις μας ως
παρακαταθήκη για τους νεότερους.
Με ήθος και αξιοπρέπεια είμαστε ταγμένοι να υπηρετούμε το δημόσιο καλό αποβάλλοντας απ’ τον ορίζοντά μας τις προσωπικές ανάγκες και επιδιώξεις, τον εγωκεντρισμό και την ανεπάρκεια.

Μπλάτσου Αναστασία 
Ξυπολιάς Ιωάννης
Οικονόμου Αναστάσιος 
Ταμπουραντζής Ηλίας

Αφήστε μια απάντηση