Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Άγιο Δημήτριο.

0

Εγκαινιάστηκε  το Σάββατο 27 Νοεμβρίου το ανακαινισμένο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου (Μετόχι) του Δήμου Επιδαύρου.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγίωτης Νίκας, ο βουλευτής Αργολίδας Ι. Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Αθλητισμού Ιωάννης Μαντζούνης και Υγείας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο  Δήμαρχος Επιδαύρου Αναστάσιος Χρόνης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι κα.

Αργολίδας.

«Εκπληρώνουμε τις δεσμεύσεις μας στους πολίτες της Επιδαύρου, εκτελώντας άλλο ένα έργο στην περιοχή τους. Παραδίδουμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό γήπεδο το οποίο θα χαίρονται όλοι οι πολίτες, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας κάθε γήπεδο δεν είναι απλά ένας χώρος άθλησης, είναι και ένα σχολείο για τα παιδιά, ένας χώρος κοινωνικοποίησης και προόδου.

Ανακοίνωσε επίσης ότι, «μόλις μας παραδώσει τη μελέτη ο Δήμαρχος Επιδαύρου θα χρηματοδοτήσουμε άμεσα τόσο το φωτισμό του γηπέδου, όσο και κερκίδες, ώστε το έργο να καταστεί απολύτως πλήρες και ολοκληρωμένο».

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τ. Xρόνης δήλωσε :

Ένα σημαντικό έργο για την Τοπική κοινωνία του Αγιου Δημητρίου αλλά και για το Δήμο Επιδαύρου!”Στα έργα αυτά δεν χώρα πολιτική…Αυτό που μένει είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων…”Συγχαρητήρια σε όλους όσοι βοήθησαν, διαχρονικά να γίνει αυτό το έργο!Από πρώην αιρετούς έως κ σημερινούς!Συνεχίζουμε…

Αφήστε μια απάντηση