Και πάλι Πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Επιδαύρου ο Φώτης Οψιμούλης.

0

Με τον Δημάρχο Τάσο Χρόνη να απουσιάζει από τις δημαιρεσίες, λόγω κρούσματος στην οικογένεια του , στις οποίες πήρε μέρος ηλεκτρονικά , η πρόταση του ήταν ο Φώτης Οψιμούλης να συνεχίσει την θητεία του ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου.

Με ποσοστό πάνω από 90% στους ψηφίσαντες δημοτικούς συμβούλους εκλέχθηκε και πάλι πανηγυρικά!


Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Ανδρέας Σαρρής με ευρεία πλειοψηφία από την μείζονα αντιπολίτευση ενώ γραμματέας εκλέχθηκε ο Θανάσης Γαλάνης από την ελάσσονα αντιπολίτευση και αυτός με ευρεία πλειοψηφία.

  
Ο Δήμαρχος Επιδαύρου ανέφερε: “Η προηγούμενη επιτυχημένη περίοδος και φυσικά τα ανοιχτά συμβούλια μέσω της πλατφόρμας εγγυώνται την απρόσκοπτη και διαφανή πορεία του δημοτικού συμβουλίου μας, μέχρι το τέλος της θητείας μας.”


Στην οικονομική επιτροπή εκλέχθηκαν οι Γιώργος Παύλου , Χρήστος Μαγγέλης, Βαγγελίτσα Σμυρλή και Θανάσης Γαλανης, όπου μαζί με τους ορισμένους με απόφαση δημάρχου Κώστα Γαλάνη και Ιούλιο Λαλιώτη και φυσικά με πρόεδρο τον Δήμαρχο θα αποτελούν τη νέα οικονομική επιτροπή έως την λήξη της θητείας στις 31/12/2023.

Ο πρόεδρος Φ. Οψιμούλης μετά την επανεκλογή του δήλωσε :

Ευχαριστώ το δήμαρχο Τάσο Χρόνη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου προτείνοντάς με για δεύτερη φορά ως πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλιού. Ευχαριστώ επίσης και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που με ψήφισαν (14/15). Με αίσθημα δημοκρατικής ευθύνης και κυρίως διασφάλισης της ελευθερίας του λόγου θα συνεχίσω να προβάλλω τα προβλήματα και τα θέματα του τόπου μας από όποια παράταξη και αν προέρχονται. Συγχαρητήρια στον Άνδρέα Σαρρή και στον Γαλάνη Αθανάσιο για την εκλογή τους. Ευελπιστώ σε μία γόνιμη συνεργασία.

Αφήστε μια απάντηση