Μεγάλο διπλό ο Φοίνικα Ν. Επιδαύρου 0-1 μέσα στην Μύκονο.

0

Με μεγάλο διπλό απέδρασε ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου από το νησί των ανέμων νικώντας την ΑΕ Μυκόνου με 0-1.

Στο 76΄λεπτό για τον Φοίνικα ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων ο Γεωργίου με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διαμαντή κάνοντας το 0-1.

Οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού :

Στο 11΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριανταφύλλου η μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Διαμαντή.

Στο 23΄λεπτό κεφαλιά του Κωνσταντινίδη ύστερα από σέντρα του Παπαϊωάννου , μπλόκαρε ο Μποζιονέλος .

Στο 26΄λεπτό πλασέ του Σερέπα μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Μποζιονέλος.

Στο 34΄ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ όταν ο Κωνσταντινίδης βγήκε απέναντι από τον Μποζιονέλο , στην προσπάθειά του να σουτάρει έκλεισε προς τα δεξιά και πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν .

Στο 40΄λεπτό δυνατό σουτ του Χατζηστάμου μέσα από την περιοχή , η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Διαμαντή.

Στο 45΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Φοίνικα να ανοίξει το σκορ όταν ο Γεωργίου ύστερα από μπαλιά του Τριανταφύλλου , σούταρε για να διώξει εκπληκτικά στην δεξιά του γωνία ο Διαμαντής.

Στο 47΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σερέπα έδιωξε δύσκολα ο Μποζιονέλος .

Στο 57΄ λεπτό δυνατό σουτ του Ντουσάι έδιωξε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Μποζιονέλος.

Στο 65΄λεπτό πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία για την Μύκονο να ανοίξει το σκορ όταν ο Κέμπε από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε για να αποκρούσει ο Μποζιονέλος και στην επαναφορά ο Σπυρόπουλος από το σημείο του πέναλτι σούταρε πάνω από τα δοκάρια ,

Στο 76΄λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ για τον Φοίνικα ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων ο Γεωργίου με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διαμαντή κάνοντας το 0-1.

Στο 88΄λεπτό σέντρα του Σπυρόπουλου από δεξιά , σουτ του Σερέπα έδιωξε εκπληκτικά ο Μποζιονέλος.

Στο 92΄λεπτό νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Μύκονο να ισοφαρίσει όταν ο Σούλης έπιασε κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή , ύστερα από κόρνερ του Αργυρόπουλου και ο Μποζιονέλος απογειώθηκε στο αριστερό «γάμα» διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Πολύ καλή η διαιτησία του Στεριώτη.

Α.Ε. Μυκόνου (Θ.Παχατουρίδης ) : Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Σούλης, Παπαϊωάννου,(75΄Σούλης ) Καλτσάς, Αχείμαστος, Λεσάι, (55΄Αργυρόπουλος), Σερέπας, Ντουσάι (87΄Μάρκου), Κωνσταντινίδης,

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου (Δ. Κρεμμύδας) : Μπογιονέλος, Λέρμας, Καρέλης, Τριμπόνιας, Χρ.Κάπλατζης, Παπαϊωάννου, Χατζηστάμου, (46΄Μούγιος), Χατζησοφρωνίου, Μπιτζής (85΄Πούτσης), Τριανταφύλλου (90΄Βράζιος), Γεωργίου.

Αφήστε μια απάντηση