15 θέσεις εργασίας στο Δήμο Επιδαύρου με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.

0

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ που προβλέπει 25.000 νέες θέσεις εργασίας για ανέργους εγγεγραμμένους στο Μητρώο του Οργανισμού.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα ξεκίνησε την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 16:00 και λήγει την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 και ώρα 11:00.
Με το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ δημιουργούνται 15 νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο Επιδαύρου . 
Η διάρκεια του προγράμματος θα ορίζεται σε οκτώ μήνες, ενώ ο μισθός των απασχολούμενων διαμορφώνεται με βάση τον νέο κατώτατο μισθό των 663 ευρώ που θα ισχύει από 1η Ιανουαρίου 2022.
Οι θέσεις είναι : 
YE ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 11 θέσεις
ΔΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ / ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ 1 θέσεις
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2 θέσεις 
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ· ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 1 θέσεις

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους ανέργους γίνεται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr, (www.gov.gr) επιλέγοντας το “Εργασία και Ασφάλιση”- “Αποζημιώσεις και Παροχές” – “Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα”(https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-
kai-asphalise/apozemiose is-kai-parokhes/programmata-koinophelouskharaktera). 
Στη συνέχεια επιλέγουν “Είσοδος στην Υπηρεσία” και “Είσοδος στο Σύστημα” καταχωρώντας τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ.
Επίσης μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Αφήστε μια απάντηση