Αγόρασε γεώτρηση στην Τραχειά η ΔΕΥΑ Επιδαύρου λύνοντας ένα μεγάλο πρόβλημα.

0

Ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα λύθηκε! Μετά την αγορά της υδρογεώτρησης στον Άγιο Δημήτριο (27 Οκτωβρίου 2021), άλλη μία υδρογεώτρηση περιήλθε στην ιδιοκτησία της επιχείρησης και σύντομα θα επιλύσει το χρόνιο πρόβλημα της Κοινότητας Τραχειάς.
 Στις 18 Μαρτίου 2022 υπογράφηκε το συμβόλαιο αγοράς της, με αρκετό και καλό νερό, ώστε όλες οι ανάγκες της Κοινότητας να εξυπηρετηθούν.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ., ύστερα από πολύμηνη προσπάθεια επίλυσης των πολλών γραφειοκρατικών και όχι μόνο προβλημάτων, νοιώθουν ικανοποίηση που ολοκληρώθηκε αυτή η αγορά, ύστερα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες ανόρυξης στην περιοχή της Τραχειάς.

Τα δύο κύρια προβλήματα που “κοσμούσαν’’ τα προεκλογικά φυλλάδια εδώ και χρόνια επιλύθηκαν σε αυτή τη δημοτική περίοδο!

Προχωράμε αταλάντευτα σε όσα η Δημοτική Αρχή Χρόνη, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ. υποσχέθηκαν στους πολίτες του Δήμου Επιδαύρου και υλοποιούν.

Το νερό, το πολύτιμο αυτό αγαθό σύντομα θα είναι στα σπίτια των δημοτών μας στις Κοινότητες Αγίου Δημητρίου και Τραχειάς.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο υδροφόρος ορίζοντας έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα και θα πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί στη χρήση του νερού.

Λυγουριό, 29-3-2022

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Παύλου

Αφήστε μια απάντηση