Η Ερμιονίδα νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι με τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρoυ.

0

Την δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου από την ΑΕ Ερμιονίδας με 1-2.

Το ματς έγινε σε χειμωνιάτικες συνθήκες με κρύο, χιονόνερο και χιόνι, ενώ ανασταλτικός παράγοντας στις προσπάθειες των παικτών αποτέλεσε, κατά διαστήματα, και ο δυνατός αέρας.

 Ο Χατζηστάμου έφυγε στην πλάτης της άμυνας από δεξιά, μετά από πάσα του Βράζιου και πλάσαρε εύστοχα τον Στόικου «γράφοντας» το 1-0.

Η ΑΕ Ερμιονίδας πέτυχε το 1-1 στο 36’ όταν ο Λαντίκας βρήκε τον Διαμαντόπουλο στα δεξιά και ο τελευταίος την κατάλληλη στιγμή έκανε την συρτή σέντρα, με τον επερχόμενο Τρέσα να βρίσκει τη μπάλαστέλνοντάς την στη γωνία του τέρματος.

Στο 47’ ο Μερτύρης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Τριμπόνιας Γ. «κατέβασε» την μπάλα μέσα στην περιοχή και με σουτ πέτυχε το 1-2.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Δασσινός, Λερμάς (46’ Θωμάς), Σερμάγιας (46’ Γκουρμιώτης), Τριμπόνιας Π., Μπούκουρης, Παπαϊωάννου (59’ Κοκκώνης), Μούγιος, Βράζιος, Μπιτζής (59’ Μελάνης), Πούτσης, Χατζηστάμου (46’ Καρέλης).

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Στόικος, Διαμαντόπουλος, Σαμαράς (23’ λ.τ. Μερτύρης), Βιρβίλης, Τζιέρης, Τουλής, Τριμπόνιας Γ. (71’ Αντωνόπουλος), Κυπαρίσσης, Κιοσσές, Τρέσα, Λαντίκας.

Αφήστε μια απάντηση