Με ανατροπή τον Άρη στη Σκάλα ο Φοίνικας – μόνος στην 3η θέση.

0

Από ευχάριστη έκπληξη έχει μετατραπεί σε… δύναμη του πρωταθλήματος ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου, ο οποίος ενώ έχουμε μπει στο τελευταίο τέταρτο της κούρσας, παραμένει πρωταγωνιστής και διεκδικητής υψηλών θέσεων!

Σήμερα (6/3) το απόγευμα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, πέρασε νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Σκάλας, όπου επιβλήθηκε με 3-1 του τοπικού Άρη, για να μείνει μόνος στην τρίτη θέση, πάνω από τον ΑΣ Σαντορίνης 2020 και στο -2 από τον Φωστήρα!

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους και πήραν το προβάδισμα στο 37ο λεπτό με πλασέ του Παπασπυριδάκου σε αντεπίθεση (1-0), όμως η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε άμεσα, αφού μόλις στο 42′ ο Μπιτζής με κοντινό σουτ έφερε το ματς στα ίσια. Στο δεύτερο μέρος, μάλιστα, βρήκαν άλλα δύο γκολ και έφτασαν στην επικράτηση. Στο 69′ ο Μπιτζής σκόραρε πάλι με ωραίο σουτ για το 1-2, ενώ στο 82′ ο Θωμάς διαμόρφωσε το τελικό 1-3 με σουτ στο «Γ» της εστίας.

Διαιτητές: Σπήλιος (Κορίνθου), Τσούκας-Παπαγεωργίου (Αρκαδίας)

ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ (Μιχάλης Φασουλής): Ζιάρας (83′ Πιερράκος), Μπόγρης, Σεμερτζάκης, Ταγκλής, Μανωλάκος, Παρασίδης, Παπασπυριδάκος, Χρήστου, Λιναρδάκος, Ντέρνοβα, Κολλάτος

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Διασσινός, Λέρμας, Σερμαγιάς, Κάπλατζης, Μπούκουρης, Παπαϊωάννου (83′ Μελάνης), Μάρκου (68′ Πούτσης), Χατζησοφρωνίου, Μπιτζής (83′ Βράζιος), Τριανταφύλλου, Χατηστάμου (73′ Θωμάς)

Αφήστε μια απάντηση