Ufo στην Επίδαυρο στον ΑΝΤ1 και στο ΑΡΤ (video).

0

Τι δηλώνει στον ΑΝΤ1 ο κ. Χρήστος Ταρσινός για την “επαφή” με το ιπτάμενο αντικείμενο και τις αντιδράσεις όταν προσπάθησαν να το προσεγγίσουν, όταν βρέθηκε σε χαμηλό ύψος.

Όπως περιέγραψε στην εκπομπή «Το Πρωινό», πήγαινε με το αυτοκίνητο του, μαζί με το γιό του, από την Επίδαυρο προς το χωριό Λυγουριό, στην Αργολίδα, όταν είδαν από την γυάλινη οροφή του αυτοκινήτου τους να υπερίπταται ένα αντικείμενο. 

Ο γιός του τον ρώτησε τι είναι και εκείνος του απάντησε πως είναι UFO, όπως είπε στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά, λέγοντας πως βρισκόταν σε ύψος 100-2000 μέτρα και είχε πράσινα και κόκκινα φώτα, ενώ όπως τόνισε δεν ακουγόταν κάποια μηχανή, δεν ακουγόταν καθόλου θόρυβος να προέρχεται από το αντικείμενο αυτό, όπως θα συνέβαινε ένα ήταν πχ. ένα αεροσκάφος. 

«Από το σημείο όπου το είδα την πρώτη φορά, πέρασα πάλι μετά από 5 λεπτά. Τότε το είδα σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων», είπε ο κ. Ταρσινός, σημειώνοντας πως δεν το απαθανάτισε με κάποιο κινητό. 

Συμπλήρωσε πως κάλεσε τον ανιψιό του και έναν φίλο του μαζί που σε λίγα λεπτά βρέθηκαν επί τόπου και ανέφερε ότι «αυτοί είδαν μόνο μια λάμψη. Εγώ το είδα ενώ κατέβαινε από τον ουρανό σε ένα χωριό δίπλα από εκεί που ήμασταν. Καλέσαμε την Αστυνομία και προσπαθήσαμε να το πλησιάσουμε, αλλά όσο πλησιάζαμε κοντά του, στα 200-300 μέτρα, αυτό μετακινείτο».

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά στην περιοχή τόσο της Επιδαύρου υπάρχουν αναφορές για Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ), όπως αποκαλούνται τα UFO στα ελληνικά. Μάλιστα, δημοσιεύματα προ δεκαετιών, αναφέρουν πως μάρτυρες ανάλογου γεγονότος είχαν γίνει, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Βέγγος και ο Αλέξης Μινωτής.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή :

Αφιέρωμα στο UFO στην Επίδαυρο είχε και το ΑΡΤ στην εκπομπή “ΣΤΗ ΦΟΡΑ” με τον Φίλιππο Καμπούρη.

Αφήστε μια απάντηση