Επιμελητήριο Αργολίδας: Δωρεάν online σεμινάριο για τα “Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2022”.

0

Το Επιμελητήριο Αργολίδας προσκαλεί τα μέλη του στο Δωρεάν online σεμινάριο Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2022, βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορονοϊού COVID-19, έπειτα από τη δημοσίευση της νέας ΚΥΑ στις 30/4/2022 η οποία τροποποίησε την προηγούμενη στις 17/3/2022 για τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου. 

Όπως ορίζει η νέα εγκύκλιος, η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι υποχρεωτική και συνδέεται με την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία κάθε επιχείρησης διαμονής. Έτσι, απαιτείται εκ νέου εκπαίδευση του ιδιοκτήτη ή διευθυντή του καταλύματος. 

Η προθεσμία ολοκλήρωσης εκπαίδευσης του ιδιοκτήτη/συντονιστή για την τουριστική περίοδο 2022 πρέπει να γίνει έως 01.06.2022. 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων η οποία και θα σας κοινοποιηθεί πριν την διεξαγωγή του σεμιναρίου. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κύριος Γιάννης Κακός , Τεχνολόγος Τροφίμων και Ποτών Msc, Εισηγητής εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΕΦΕΤ.

Ημερομηνία διεξαγωγής : Τετάρτη 25/05/2022 και ώρα 18:30 

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί η απαραίτητη βεβαίωση παρακολούθησης. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ακολουθώντας το σύνδεσμο μέχρι την Δευτέρα 23 Μαΐου προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία συμμετοχής : https://forms.gle/Q5Tsa1GPR5tuBioJ7

Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος 

Αφήστε μια απάντηση