Οι Άγριες Μέλισσες έρχονται το καλοκαίρι στην Επίδαυρο :Μπισμπίκης, Τρίγγου, Μιχαλάκη στην «Αντιγόνη» του Τσέζαρις Γκραουζίνις.

0

Μπορεί φέτος να είναι η τελευταία χρονιά των Άγριων Μελισσών, της σειράς που άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο της μυθοπλασίας και όχι μόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι από τους ηθοποιούς θα τραβήξουν χωριστούς, επαγγελματικούς δρόμους, μετά το τέλος της σειράς. Πιο συγκεκριμένα, τρεις ηθοποιοί που απολαύσαμε στις Άγριες Μέλισσες το καλοκαίρι θα βρεθούν στην Επίδαυρο, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου 2022.

Από τις Άγριες Μέλισσες στην «Αντιγόνη» του Σοφοκλή

Η Έλλη Τρίγγου, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος πρωταγωνίστησε στις Άγριες Μέλισσες, την περασμένη σεζόν, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους το καλοκαίρι που μας έρχεται και θα βρεθούν στην Επίδαυρο με την παράσταση Αντιγόνη του Σοφοκλή.

Ο καταξιωμένος Λιθουανός σκηνοθέτης Τσέζαρις Γκραουζίνις επιστρέφει στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου με μια σύγχρονη και επίκαιρη μεταφορά της σοφόκλειας τραγωδίας. Ο θίασος αποτελείται από εξαιρετικούς ηθοποιούς της νέας γενιάς, με την Έλλη Τρίγγου στον ρόλο της Αντιγόνης και τον Βασίλη Μπισμπίκη στο ρόλο του Κρέοντα αλλά και την Δανάη Μιχαλάκη στον ρόλο της Ισμήνης, αδερφή της Αντιγόνης.

Ο υπόλοιπος θίασος της Αντιγόνης

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης θα είναι ο κορυφαίος του χορού, ενώ ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Άγγελου. Επίσης, ο Χρήστος Σαπουντζής θα υποδυθεί τον Τειρεσίας, ο Κώστας Κορωναίος τον Φύλακα, ο τηλεοπτικός Μανώλης του Σασμού, Στρατής Χατζησταματίου, τον Αίμων και η Μαρίνα Αργυρίδου την Ευριδίκη. Τέλος, στο χορό θα είναι οι: Τάσος Σωτηράκης, Γιάννης Μαστρογιάννης και Περικλής Σιούντας.

Την σκηνογραφία – ενδυματολογία της παράστασης θα αναλάβει η Kenny McLellan, την μουσική σύνθεση ο Δημήτρης Θεοχάρης, την χορογραφία ο Edgen Lame, τους φωτισμούς ο Αλέκος Γιάνναρος και την παραγωγή η εταιρία Λυκόφως.

 Αντιγόνη του Σοφοκλή έρχεται με άρωμα Άγριων Μελισσών και όχι μόνο το καλοκαίρι που μας έρχεται στην Επίδυαρο με ένα all star cast ηθοποιών.  Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου, στις 5 & 6 Αυγούστου στο αρχαίο θέατρο!

Αφήστε μια απάντηση