Θανάσης Γαλάνης : Αλλάξτε τρόπο συμπεριφοράς.

0

Άλλη μια φορά στον αστερισμό του Εγώ που δυστυχώς το Εμείς πήγε περίπατο. Μας είπατε αυτολεξεί στην 8η Συνεδρίαση ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ της 10ης Μαΐου 2022 Ημέρα: Τρίτη : -Εδώ να πούμε ότι με νεότερη εγκύκλιο που έχει έρθει απ’ το Υπουργείο, τα επόμενα Συμβούλια θα είναι από κοντά, προς το παρόν στο Πνευματικό Κέντρο στο ισόγειο του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου, λόγω άρσης των μέτρων που είχαμε εδώ και περίπου δύο χρόνια. Επομένως, θα βγαίνουμε πάλι διαδικτυακά αλλά εμείς οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα είμαστε από κοντά πλέον και όχι ο καθένας απ’ τον δικό του χώρο.

Τι κάνατε τελικά : ΘΕΜΑ «Πρόσκληση σε συνεδρίαση». Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου την Παρασκευή 03 Ιουνίου 2022, ώρα 19.30΄. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, σε εφαρμογή των διατάξεων …. Κτλ. ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ και ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ???
-Άλλη μια φορά έξω από τον λόγο σας και ανημέρωτος. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ???
-Πάμε τώρα στο πολύ σοβαρό θέμα μας.
Το 10ο θέμα της συνεδρίασης μας σήμερα ήταν : Γνωμοδότηση για την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε.) του σχεδίου για τον χαρακτηρισμό και την οριοθέτηση Π.Ο.Α.Υ. στην Π.Α.Υ. Α7 (Δυτ. Σαρωνικός) αρμοδιότητας Π.Ε. Αργολίδας και Κορινθίας Περιφ. Πελοποννήσου με Φορέα την “ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” με διακριτικό τίτλο “Π.Ο.Α.Υ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Α.Ε.”
-Για ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά την πνοή του τουρισμού στην περιοχή μας και μιλάμε για την θάλασσα και κατ΄ επέκταση τις παραλίες του Δήμου μας που δεν έχριζε (κατά την δήλωση του Δημάρχου) άμεσης απόφασης ζητήσαμε την αναβολή του για να μπορέσουμε να το συζητήσουμε σε μια δια ζώσης συνεδρίαση και όχι μέσα από κουτάκια εικόνας στην οθόνη της ηλεκτρονικής συσκευής του κάθε δημοτικού συμβούλου .
-Για άλλη μια φορά όμως η έπαρση σας και το ΄΄εγώ σας΄΄ δεν το δέχτηκε με διάφορες δικαιολογίες όπως (Δεν είμαστε έτοιμοι να βγούμε live συνεδριάζοντας δια ζώσης- Δεν θα πάρουμε απόφαση απόψε) και συμπεράσματα όπως : κοροϊδία – υπεκφυγή – εντυπώσεις κτλ
-Συγγνώμη κ. Πρόεδρε δεν ζητήσαμε αναβολή για live μετάδοση του συγκεκριμένου θέματος δεν έχουμε ανάγκη προβολής. Απλά δεν παίζουμε με το περιβάλλον, ούτε με τις επιχειρήσεις.

-Δεν είμαστε η δημοτική παράταξη των εντυπώσεων αλλά των έργων κ. Πρόεδρε και κ. Δήμαρχε.

-Η σοβαρότητα μας άλλωστε φαίνεται και από την ομοφωνία όλων των μελών της αντιπολίτευσης.

-Είναι η δεύτερη φορά που αποχωρούμε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Την πρώτη στις 9 Μαΐου2021 αποχωρήσαμε διαμαρτυρόμενοι πάλι προς εσάς κ. Πρόεδρε και θα θυμάστε πιστεύω το άσχημο αποτέλεσμα των αποφάσεων του Δ.Σ και δυστυχώς για την συνεργασία που ευαγγελίζεσαι.

c και ακούστε τους δίπλα σας, ακόμα και τους πίσω σας.

ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΙΣΧΝΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΣΑΣΤΕ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΑ

Λυγουριό 3 Ιουνίου 2022

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡ. ΓΑΛΑΝΗΣ &
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ : ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΔΙΑΛΙΑΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

Αφήστε μια απάντηση