Πρώτη παρουσίαση των μουσικών τμημάτων της ΚΕΔΕΠ.

0

Σε μία εκδήλωση-παρουσίαση η ΚΕΔΕΠ σύστησε με μία μικρή “συναυλία” το ωδείο ξανά , ύστερα από πάρα πολλά χρόνια στο Δήμο Επιδαύρου.

40 παιδιά έπαιξαν τα όργανα τους στο κοινό μαζί με τους δασκάλου τους.

« Πρώτη καλοκαιρινή συναυλία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Επιδαύρου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) από τα μουσικά τμήματα»

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Επιδαύρου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) εχθές το απόγευμα, ημέρα Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και με ώρα έναρξης 19:00μ. μ. στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό, δημιούργησε με μεγάλη επιτυχία μία καλοκαιρινή συναυλία γεμάτη μουσική και χρώματα.

Οι σπουδαστές των μουσικών τμημάτων με την καθοδήγηση της κ.α Σαγκιώτη Δήμητρας στο πιάνο, του κ. Γκάτζιου Αθανάσιου στην κιθάρα, του κ. Τσούλια θεόδωρου στο μπουζούκι και άλλων φίλων μουσικών, παρουσίασαν μία μουσική βραδιά που εξέπληξαν ευχάριστα τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Αναστάσιος Χρόνης ,η Πρόεδρος της Κοινότητας Λυγουριού κ. α. Ευγενία Λιούγκα ,ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Γαλάνης ,ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ. Αθανάσιος Γαλάνης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Επιδαύρου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) κ. Τριαντάφυλλος Κρέτσης, γονείς και φίλοι .

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Αναστάσιος Χρόνης δήλωσε ότι

«Γέμισε πάλι νότες η αίθουσα μας!

Το μεγαλύτερο πλήγμα από την διάλυση της Κοινωφελούς Επιχείρησης ήταν ότι το πολυπληθές ωδείο σταμάτησε να λειτουργεί!

Σήμερα λοιπόν που 40 παιδιά μας έδειξαν τη δουλειά τους, είμαστε πεπεισμένοι ότι η επιμονή μας να ξανά συστήσουμε την Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Επιδαύρου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) ήταν σωστή, παρά τα προβλήματα που βρήκαμε και συνεχώς προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε.

Συγχαρητήρια σε δασκάλους και μαθητές!

Του χρόνου ακόμα περισσότεροι!»

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Επιδαύρου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) κ.

Τριαντάφυλλος Κρέτσης δήλωσε ότι «δεσμευόμαστε με την έναρξη της νέας χρονιάς να δημιουργήσουμε περισσότερα μουσικά τμήματα ».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΡΕΤΣΗΣ

Αφήστε μια απάντηση