Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου: Επέκταση εκπτωτικών εισιτηρίων και προσφορών έως 30/6.

0

Η επικείμενη έναρξη των φετινών Επιδαυρίων με την πολυαναμενόμενη «’Αλκηστη» του Ευριπίδη από τον Γιόχαν Σίμονς σε παγκόσμια πρώτη (1-2/7), συνοδεύεται με μια σειρά από ενδιαφέρουσες προσφορές και εκπτώσεις – ένα εξαιρετικά ελκυστικό εκπτωτικό πρόγραμμα, που εφαρμόζεται ήδη από τις 15 Ιουνίου και μόλις πήρε παράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Πρόκειται για εισιτήρια με έκπτωση έως 50% σε επιλεγμένες παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και σε όλες τις συναυλίες και παραστάσεις του Μικρού Θεάτρου Αρχαίας Επιδαύρου.

Ακολουθεί το πακέτο προσφορών για κατόχους εισιτηρίων των παραστάσεων «Πέρσες», «’Αλκηστη» και «Αγαμέμνονας», αλλά και για τους κατόχους της κάρτας Festival Friend. Επίσης, το πρόγραμμα μεταφορών από και προς την Επίδαυρο (Αρχαίο Θέατρο και Μικρο Θέατρο) σε προνομιακή τιμή για το φεστιβαλικό κοινό.
ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ:

-Όποιος αγοράσει ή έχει ήδη αγοράσει ένα εισιτήριο για τους «Πέρσες» (15-16/7), μπορεί με το barcode του εισιτηρίου του να εξασφαλίσει έκπτωση 50% για ένα ακόμα εισιτήριο για την «’Αλκηστη» (1-2/7) ή τον «Αγαμέμνονα» (22-23/7) στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου σε όλες τις ζώνες (πλην των 2 πολύ οικονομικών του άνω διαζώματος).

-Όποιος αγοράσει ή έχει ήδη αγοράσει ένα εισιτήριο για μία εκ των δύο διεθνών συμπαραγωγών στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

-«’Αλκηστη» ή «Αγαμέμνονας»- μπορεί με το barcode του εισιτηρίου του να εξασφαλίσει έκπτωση 50% για ένα ακόμα εισιτήριο στην έτερη διεθνή συμπαραγωγή σε όλες τις ζώνες (πλην των 2 πολύ οικονομικών του άνω διαζώματος).

-Για τους κατόχους κάρτας Festival Friend εξασφαλίζεται έκπτωση 50% και για τις δύο διεθνείς συμπαραγωγές του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου -«’Αλκηστη» και «Αγαμέμνονας»- σε όλες τις ζώνες (πλην των 2 πολύ οικονομικών του άνω διαζώματος).

-Όσοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο και για τις δύο διεθνείς συμπαραγωγές του Φεστιβάλ –«’Αλκηστη» και «Αγαμέμνονας»- και δεν μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς για αγορά από τις 15 έως και τις 25 Ιουνίου, εξασφαλίζουν έκπτωση 50% για μία παραγωγή του Φεστιβάλ στην Πειραιώς 260 ή στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, κατόπιν αιτήματος τους στο email: tickets@aefestival.gr ή από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ:

Κατά το διάστημα της προσφοράς (από 15 έως 25 Ιουνίου), όλες οι παραγωγές του Μικρού Θεάτρου Αρχαίας Επιδαύρου- «Περιπλανώμενο» (2/7), «Τα Κυπο-Θεατρικά» (9/7), «Ρίζες από Βαμβάκι» (15-16/7), «Επιτρέποντες» (22-23/7), «ΤΟΥΡΝΕ» (29-30/7), «Φάκελος Βάνκαου» (5-6/8)- έχουν τιμή κανονικού εισιτηρίου στα 12,50 ευρώ. Η προσφορά δεν ισχύει για τα εκπτωτικά εισιτήρια. Επίσης, μετά την εξαργύρωση, δεν θα δίνεται η δυνατότητα να ξεκλειδώσει έκπτωση σε άλλη παραγγελία με το ίδιο barcode.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ/ΑΠΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟ:

Ακολουθεί το πρόγραμμα μεταφοράς κοινού για τις εξής παραστάσεις:

-1/7 για την παράσταση «’Αλκηστη» στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

-2/7 για τις παραστάσεις «’Αλκηστη» στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και «Περιπλανώμενο» στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

-9/7 για την παράσταση «Τα Κυπο-Θεατρικά» στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

-15/7 για τις παραστάσεις Πέρσες στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και Ρίζες από βαμβάκι στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

-16/7 για τις παραστάσεις «Πέρσες» στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και «Ρίζες από βαμβάκι» στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

-22/7 για τις παραστάσεις «Αγαμέμνων» στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και «Επιτρέποντες» στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

-23/7 για τις παραστάσεις «Αγαμέμνων» στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και «Επιτρέποντες» στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

-29/7 για την παράσταση «ΤΟΥΡΝΕ» στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

-30/7 για την παράσταση «ΤΟΥΡΝΕ» στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

-5/8 για την παράσταση «Φάκελος Βάνκαου» στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

-6/8 για την παράσταση «Φάκελος Βάνκαου» στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

Εισιτήρια:

Οι θεατές που διαθέτουν εισιτήρια για τις παραστάσεις της Επιδαύρου μπορούν να αγοράζουν με τον ίδιο τρόπο το εισιτήριο μετακίνησής τους στην προνομιακή τιμή των 13 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η κράτηση γίνεται με τη χρήση του barcode του εισιτηρίου της εκάστοτε παράστασης στην ίδια σελίδα αγοράς του εισιτηρίου. Η διάθεση των εισιτηρίων σταματάει 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση.

Αναχώρηση:

Το σημείο αναχώρησης είναι το Μνημείο του ‘Αγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα στις 17:00. Η επιστροφή θα γίνεται στο ίδιο σημείο μετά το τέλος των παραστάσεων.

Πληροφορίες εισιτηρίων: http://aefestival.gr/plirofories-eisitirion/

Αγορά εισιτηρίων: aefestival.gr, viva.gr.

Αφήστε μια απάντηση