Η δημοτική χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στην  εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον καταδρομέα Ευάγγελο Τσάκωνα(φώτο).

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δημοτική χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στην  εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον καταδρομέα Ευάγγελο Τσάκωνα, που διοργάνωσε ο Δήμος Επιδαύρου, στη γενέτειρά του, το Κολιάκι, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022.

Η βραδιά ξεκίνησε με την ομιλία του πρώην Δημάρχου Γαστούνης και μέλους της Πανελλήνιας Επιτροπής συγγενών αγνοουμένων Κύπρου 1974, κ. Κώστα Λούρμπα, η οποία είχε ως θέμα “Η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο και οι συνέπειες” και έκλεισε με τη δημοτική χορωδία Επιδαύρου, η οποία τραγούδησε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, σε μια συγκινητική βραδιά. Τη διεύθυνση-διδασκαλία είχε ο μαέστρος Θεοδόσης Αντωνιάδης ο οποίος μας συνόδευσε και στο πιάνο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Χρόνης, συγγενείς του αγνοούμενου, εκπρόσωπος του Πολεμικού Συλλόγου “Κομάντος ΄74”, ο Αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Κρίγκος, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Γαλάνης, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Επιδαύρου κ. Οψιμούλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τραχειάς κ. Στεφανόπουλος, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ. κ. Παύλου, ο Αντιδήμαρχος κ. Ρώτας, η Πρόεδρος της Κοινότητας Λυγουριού και χορωδός κ. Λιούγκα, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.ΕΠ. κ. Κρέτσης, η πολιτευτής κ. Κρίγκου-Τάνταρου, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και το σύνολο των κατοίκων του μικρού χωριού.

Λυγουριό, 21 Ιουλίου 2022

Για τη δημοτική χορωδία Επιδαύρου

Ο Πρόεδρος

Βασίλης Κων. Μελάς

Αφήστε μια απάντηση