Πρεμιέρα στο μικρό θέατρο με τους ΤΑΚΙΜ και Ελένη Βιτάλη το Σάββατο 2 Ιουλίου.

0

Το μουσικό σχήμα ΤΑΚΙΜ παρουσιάζεται στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου και παρέα με τους Ελένη Βιτάλη, Κώστα Τριανταφυλλίδη και Σοφία Παπάζογλου μάς προσκαλεί σε μια περιπλάνηση στις μουσικές της Ελλάδας.

Το μουσικό σχήμα ΤΑΚΙΜ, που αποτελείται από πέντε σημαντικούς δεξιοτέχνες της ελληνικής δημοτικής παράδοσης, επανέρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, αυτή τη φορά στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, το Σάββατο 2 Ιουλίου, στις 21:30.

Οι Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, λαούτο), Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος (κλαρίνο), Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), Κώστας Μερετάκης (λαϊκά και παραδοσιακά κρουστά) και Γιάννης Πλαγιανάκος (κοντραμπάσο) συμπράττουν φέτος με τρεις αγαπημένους ερμηνευτές: την Ελένη Βιτάλη, τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και την Σοφία Παπάζογλου.

Με τους ΤΑΚΙΜ συνεργάζεται ο μουσικός Ηλίας Μαντικός (κανονάκι). Οι ΤΑΚΙΜ καλούν το φεστιβαλικό κοινό σε μια περιπλάνηση στις μουσικές της Ελλάδας, από τον διονυσιασμό των πανηγυριών μέχρι τις πιο ήσυχες γιορτές μας. Στην παράσταση θα γίνουν δύο ξεχωριστές «στάσεις» στη μουσική του Πόντου και στη μουσική που γεννήθηκε στα παράλια της Μικρασίας, αλλά και στα τραγούδια που γέννησε ο διωγμός.

Ημερομηνία:Σάββατο 2 Ιουλίου 2022\

Ώρα έναρξης:21:30

Καλλιτέχνης:ΤΑΚΙΜ

Συμμετέχουν:Ελένη Βιτάλη, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Σοφία ΠαπάζογλουΣημεία

Αφήστε μια απάντηση