Αλ. Τσιλογιάννης: Το πολιτικό τους έγκλημα είναι η προδοσία.

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο δολοφόνος, λέγεται ότι επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος!

Τα αίτια αυτού του φαινομένου δεν είναι απόλυτα γνωστά, πάντως οι ψυχολόγοι και οι αναλυτές συμπεριφορών λένε πως τον δολοφόνο τον κυνηγάνε οι ερινύες κατά τους αρχαίους ( οι τύψεις κατά τους νεότερους ). Κατά την πλέον έγκυρη όμως εκδοχή οδηγεί τον δολοφόνο η αγωνιώδης προσπάθειά του να κατανοήσει μια πράξη δική του μεν, αλλά που ετελέσθει αφού επηρεάσθηκε και τελικά παρασύρθηκε από άλλους, με άλλα λόγια, χωρίς την ανεξάρτητη και ολοκληρωμένη δική του βούληση.

Στην περίπτωση των αποστατών – προδοτών της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Επιδαύρου ( αποκαλούνται όπως είναι καταγεγραμμένη πλέον στη συνείδηση των δημοτών μας). Το πολιτικό τους έγκλημα είναι η προδοσία – αποστασία από μια ιστορική Δημοτική παράταξη που εκτός πολλών άλλων τους έδειξε: Τρόπο σκέψης, ανάλυσης και δράσης, ορίζοντες και προοπτικές, που αφορούν βασικά τον τόπο μας, αλλά και τους ίδιους προσωπικά.

Ξαναγυρίζουν λοιπόν στον τόπο του εγκλήματός τους, προσπαθώντας να στοιχειοθετήσουν στην ασταθή τους  συνείδηση, την ορθότητα της πολιτικά, εγκληματικής τους πράξης ( μήπως και ησυχάσουν μέσα τους ) μετερχόμενοι κάθε φύσεως τεχνάσματα παραπληροφόρησης, σοφίσματα συσκότισης των αίτιων της προδοσίας τους, και με κατινισμούς επιχειρημάτων και κατορθώνουν να συρράψουν μια ανακοίνωση για   γέλια και για κλάματα……….

Μια ανακοίνωση στην οποία:

  1. Προσπαθούν να χαρακτηρίσουν την προδοσία – αποστασία τους ως ανεξαρτητοποίηση ! ( αφού οι καψεροί δεν καταλαβαίνουν ότι στην περίπτωσή τους χαρακτηρίζεται ανεξάρτητος αφού πρώτα προδίδει και στη συνέχεια αποστατεί. Είναι άλλη η ανεξαρτησία όταν εξαρχής δεν συμμετέχεις σε κάποια  παράταξη ).
  2. Συνεχίζουν συσκοτίζοντας τις αιτίες της προδοσίας τους αναφερόμενοι σε αόριστες – απροσδιόριστες και τελικά προβοκατόρικες διαφωνίες με τον Επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης .
  3. Οι άνθρωποι προσπαθούν να κοροϊδέψουν τον εαυτό τους , αλλά  κυρίως τους δημότες για τα πραγματικά αίτια της πράξης τους αναφερόμενοι  βαρύγδουπα σε φαρισαϊσμούς  ψέματα με κοντά ποδάρια , αλέκτορες  λαλούντες και κάθε αταίριαστη ρήση σε αστεία κείμενα .
  4. Προσπαθούν να πουν, μη αντιλαμβανόμενοι τη θέση τους ( που είναι στο πουθενά αφού οι αποστάτες εκεί και μόνο εκεί είναι ) ψελλίζοντας ότι η μείζων αντιπολίτευση , κάνει αντιπολίτευση σε αυτούς που αυτοαποκαλούνται αντιπολίτευση ; αφού δεν έχουν κατανοήσει τι θα πει αντιπολίτευση και μάλιστα εποικοδομητική η δημοτική επιταγή , αυτοί ξέρουν μόνο την στείρα.
  5. Επιστράτευσαν ακόμα και το τραγελαφικό επιχείρημα                 ( άκουσον – άκουσον η λογική εδώ σηκώνει τα χέρια ψηλά ). Το επιχείρημα τους και μάλιστα ως απόδειξη των θέσεών τους είναι πως όποιος τρώει στο εστιατόριο του κο. Τσιλογιάννη έχει κάνει και <<πολιτικό γάμο>> μαζί του. Τώρα πόσους γάμους κάνουμε όλοι μας καθημερινά με τους παραταξιακά διαφορετικούς μας δεν μπορώ να φανταστώ. Το μόνο που λέω γι΄ αυτό είναι ότι ξεπερνάει τα όρια της ανοησίας.
  6. Τέλος μας διαβεβαιώνουν ότι θα εξακολουθήσουν να τιμούν την εντολή των συνδημοτών τους κατανοώντας ότι συνεχίζοντας με την λογική και τακτική τους που πλέον είναι εμφανής όχι μόνο δεν την τιμούν, αλλά την ΑΤΙΜΑΖΟΥΝ περιφρονώντας τη μη ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ.

Αν και η παραίτηση δεν φτάνει για την ανάταξη της πολιτικής σας  παρακμής.

Αυτά λοιπόν με αφορμή την δυνατή και περισπούδαστη ανακοίνωση των προδοτών και αποστατών που η ανάγκη μιας κάποιας κόσμιας ονοματοδοσίας τους αναφέρει ως ανεξάρτητους .

Πάντως τελικά όλοι έχουμε ανάγκη να γελάμε που και που……

Γι’ αυτό ανεξέλεγκτα παιδιά  προχωράτε, μπορεί έτσι να φανείτε και κάπου χρήσιμοι………….

Για τα σοβαρά αφήστε τα για άλλους……….. είναι για πιο μεγάλα παιδιά!!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΑΛΕΞ. ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση