Θλίψη για την απώλεια της Νομικού Αδαμαντίας Καλούδη.

0

Πριν από λίγες μέρες έφυγε από κοντά μας απρόσμενα και πολύ πρόωρα η συντοπίτισσα μας Αδαμαντία Καλούδη, ή Διαμάντω, όπως την γνώριζαν οι φίλοι της. Είμαστε περήφανοι που η άξια αυτή επιστήμων και γυναίκα καταγόταν από τον τόπο μας. Η Διαμάντω Καλούδη υπήρξε μία γυναίκα με πολλές αρετές και ταλέντα.

Ήταν εξαιρετική επιστήμων και καταρτισμένη δικηγόρος. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου του Αννόβερο, Μέλος της Επιτροπής Ανταγωνισμού για αρκετά χρόνια, Νομική Συνεργάτης στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης από το 2004, και μετέπειτα στη Γενική Γραμματεία Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων της Προεδρίας της Κυβέρνησης, έως σήμερα. Υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση τη Νομική Επιστήμη, που τόσο αγαπούσε.

Πάντοτε πρόθυμη να βοηθήσει τον τόπο μας σε ότι της είχε ζητηθεί.

Ως άνθρωπος ήταν βαθιά συναισθηματική και δοτική, έτοιμη να συντρέξει οποιονδήποτε είχε ανάγκη. Σε κέρδιζε αμέσως με την ευγένεια, την πραότητα και την καλοσύνη της.

Πάντα με ένα ζεστό χαμόγελο, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπιζε. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά με δυνατή προσωπικότητα.

Μία ήρεμη δύναμη. Οι συνεργάτες της θα θυμούνται πάντα το γάργαρο γέλιο της και το καθαρό βλέμμα της.

Την αποχαιρετούμε με απέραντη θλίψη και σεβασμό.
Κουράγιο και δύναμη στη μητέρα, τον αδερφό και τους οικείους της.

Δημαρχος Επιδαύρου
Τάσος Χρόνης

Αφήστε μια απάντηση