Προχώρησε άμεσα η πράξη που αφορά την ανάπλαση δικτύου πεζοδρομίων και ποδηλατοδρόμων στο Λυγουριό.

0

Σε έκτακτη συνεδρίαση του στης 19/8/2022 το Δημοτικού Συμβουλίου τροποποίησε τον προϋπολογισμό του για να προχωρήσει άμεσα η πράξη ‘’Ενοποίηση κοινόχρηστων χώρων βιοκλιματικού και ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα με την ανάπλαση δικτύου πεζοδρομίων και ποδηλατοδρόμων στο Δήμο Επιδαύρου’’.

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου δήλωσε :

Έγινε κάτι καλό!

Κάτι πολύ καλό!

Έπρεπε άμεσα, σύμφωνα με το από 10/ 08/ 2022 έγγραφο του ΥΠ. ΕΝ., να προχωρήσουμε στην αποδοχή της ένταξης του έργου ‘’Ενοποίηση κοινόχρηστων χώρων βιοκλιματικού και ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα με την ανάπλαση δικτύου πεζοδρομίων και ποδηλατοδρόμων στο Δήμο Επιδαύρου’’ να τροποποιήσουμε τον προϋπολογισμό μας και να προχωρήσει άμεσα η πράξη.

Ακόμα λοιπόν 3.000.000€ προστίθενται για έργα στο Δήμο μας!

Το Λυγουριό, η έδρα του δήμου μας, λόγω πολλών παραγόντων την τελευταία 10ετία έχει υποστεί μια μεγάλη καθίζηση, αν κ είναι μόλις 2 χλμ από τον πρώτο σε επισκεψιμότητα αρχαιολογικό χώρο της ηπειρωτικής Ελλάδας, μετά την Ακρόπολη!

Η λύση λοιπόν είναι ολιστικά έργα ανάπτυξης και ανάδειξης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των χωριών μας!

Αυτό λοιπόν γίνεται εδώ κ τρία χρόνια μέσα σε συνθήκες Covid, ενεργειακής – οικονομικής κρίσης και φυσικά μετά και από ένα χρονικό διάστημα συμμαζέματος σε πολλά μέτωπα!

Δεν θα πούμε λεπτομέρειες για το έργο γιατί έχουν ειπωθεί αρκετές φορές τα βασικά, ενώ θα υπάρξει και δημόσια διαβούλευση για την ολοκλήρωση της μελέτης!

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι που κατορθώνουμε με τα λιγοστά μας μέσα να κάνουμε το Δήμο Επιδαύρου να ακούγεται στις υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για τέτοιου μεγέθους χρηματοδοτήσεις και να προχωράμε στην υλοποίηση τόσο μεγάλων και σημαντικών έργων!”

Αφήστε μια απάντηση