ΔΕΥΑ Επιδαύρου : Όταν λέμε Επίσημα έγγραφα εννοούμε με υπογραφές και σφραγίδες!

0

1. Όταν λέμε Επίσημα έγγραφα, εννοούμε έγραφα από τους αρμόδιους με υπογραφές και σφραγίδες! Τα υπόλοιπα είναι για το καφενείο!!! Στο οποίο καλά κάνετε κ πάτε αλλά δεν θα σας επιτρέψουμε να κάνετε “Καφενείο” το Δήμο!

2. Το Α2 γραφειο πληροφοριων λειτουργεί στο στρατό, στη δημόσια διοίκηση ΕΝΑΣ υπογράφει για κάθε υπεύθυνο έγγραφο! Δεν το γνωρίζουν αυτό δημόσιοι υπάλληλοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα (π.χ. ΔΕΗ?) ή και του στενου (π.χ. καθηγητές?)?

3. Αφού ξεκαθαρίσατε ότι είστε όλη η τετράδα μαζί, η προτροπή παραίτησης είναι για όλους σας! Αυτοί που σας συμβουλεύουν δεν είναι αιρετοί πλέον! Θελουν βεβαια να γινουν στη θεση σας μερικοί! Τωρα ομως εσείς εκτιθεστε!

4. Ας ανοίξουν τα μάτια τους αυτοι που σας θέλουν στο “καράβι” τους για να “πάρουν ” το Δήμο, όπως λένε…

Εμείς έχουμε σίγουρα ένα χρόνο μπροστά μας και θα κάνουμε τη δουλειά μας όπως μέχρι σήμερα!!

Δεν απαντάμε σε εσάς κ την “ομαδουλα” σας, όχι γιατί δεν μπορούμε απ ότι βλέπετε, αλλά γιατί δεν προλαβαίνουμε να πέσουμε στο επίπεδο σας.

Υ.γ. Η συμπόνια μας για τους συνανθρώπους μας που πέρασαν δύσκολα για κάποιες μέρες εκφράστηκε εγγράφως σε προηγούμενες αναρτήσεις και δελτία, προφανώς και δεν το είδατε… εκφράστηκε όμως πρακτικά, ακολουθώντας τον δρόμο της σοβαροτητας στην ενημέρωση και τον έλεγχο των δικτύων και υπηρεσιών μας!

Αφήστε μια απάντηση