Τάσος Χρόνης : Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ τελικά!

0

Στο προηγούμενο δελτίο τύπου που αφορούσε την “περίεργη υγειονομική κατάσταση” που βιώσαμε, χαρακτήρισα ως “πολιτική αλητεία” την προσπάθεια δημιουργίας πολιτικού κλίματος με ένα τόσο ευαίσθητο θέμα!

Κάποιοι το πήραν ως αδυναμία!

Κάποιοι το παρεξήγησαν!

Κάποιοι μάλλον δεν έχουν καταλάβει σε ποια θέση βρίσκονται!!

Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ τελικά!

Με το από 13 -09- 2022 έγγραφό της η Υγειονομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου μας γνώρισε το περιεχόμενο της επίσημης απάντησης στο έγγραφο του κ. Ηλία Ταμπουρατζή και λοιπών ακόμα ερωτησάντων! Αυτό έγινε κατόπιν αιτήματος της ΔΕΥΑΕΠ με αφορμή δημοσιεύματα και αναρτήσεις του κ. Ταμπουρατζή, τα οποία φυσικά έτυχαν αποδοχής όλης της “ομάδας”.

Στα δημοσιεύματα αυτά προέτρεπαν τους κατοίκους του Λυγουριού, μεταξύ άλλων, να βράζουν το νερό για να κάνουν μπάνιο!!! Όλα αυτά στις 9/9/2022, με τελευταίο κρούσμα σαλμονέλας (10 περίπου συνολικά) τον Αύγουστο!!!

Δημιούργησαν έτσι, ηθελημένα, μία κατάσταση αναξιοπιστίας προς την ΔΕΥΑ και την Υγειονομική Υπηρεσία, η οποία μέχρι και σήμερα προσπαθούσε να διαπιστώσει το τι γίνεται!

Δημιούργησαν, ηθελημένα, μία μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, ακόμα και οικονομική επιβάρυνση, αφού κάποιοι αγόραζαν εμφιαλωμένο νερό για να κάνουν μπάνιο (!!!) μόνο και μόνο για να κάνουν πολιτική!!!

Πολιτική (οί) του καφενείου!

Μικροπολιτική άλλων δεκαετιών!

Η πολιτική αθλιότητα που έχουν φτάσει επιβάλει αύριο το πρωί να παραιτηθούν!

Πάνω από όλα βάζουν το πολιτικό τους μέλλον, σε μια κατάσταση που από την αρχή αντιμετωπίσαμε με ευαισθησία και σοβαρότητα!

Έσυραν ένα θέμα στα καφενεία και το κάνουν ακόμα, για να πλήξουν τη δημοτική αρχή υποτίθεται, ενώ γνώριζαν ότι έβαζαν σε κίνδυνο έναν ολόκληρο τόπο!

Εξέθεσαν και εκθέτουν δημόσιες υπηρεσίες οι οποίες εργάζονται με σκοπό να λύσουν όλο αυτό το πρόβλημα, για να συζητούν στα καφενεία για τον πόνο των ανθρώπων που υπέφεραν και πόσο οι ίδιοι στεναχωρήθηκαν!

Έβαλαν τον υποστηριζόμενο από αυτούς, όψιμο προβληματιζόμενο, υποψήφιο να γράφει εκθέσεις ιδεών για τη χρησιμότητα του νερού παγκοσμίως και να βάζει “καυτά ερωτήματα” χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια, σε ζητήματα που απασχολούν 30 χρόνια την ΔΕΥΑ και μόνο τώρα πλέον μπορούν να ολοκληρωθούν αφού κάναμε εδώ και κάποιους μήνες τις απαραίτητες ενέργειες!

Όλα στο βωμό της πολιτικής;

Όλα στο βωμό του πολιτικού ψεύδους και της μονταζιέρας;

Όλα για να διώξουμε τον Χρόνη και την ομάδα του, με οποιοδήποτε κόστος στην κοινωνία;

Ντράπηκε και η ντροπή με την κατάντια σας!

Όλες οι ανακοινώσεις, όλα τα έγγραφα και όλες οι αναρτήσεις είναι αποτέλεσμα της ΕΠΙΣΗΜΗΣ αλληλογραφίας με τις αρμόδιες υπηρεσίες!

Δεν είναι αναλύσεις μεταξύ τσίπουρου και μπιρίμπας!

Για να σέβεστε πλέον την ΔΕΥΑΕΠ και τις υπηρεσίες, εντός 5 ημερών να έχετε βγάλει σχετική ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη από την τοπική κοινωνία για την παραπληροφόρηση και την αναστάτωση που δημιουργήσατε, αλλιώς θα αναγκαστούμε να τα αποστείλουμε όλα στον κ. Εισαγγελέα και εκεί θα λυθούν όλες οι απορίες!

Τάσος Χρόνης
Δήμαρχος Επιδαύρου

Αφήστε μια απάντηση