To Epidavros Action Triathlon καλύτερο από ποτέ.

0

Ο φετινός αγωνιστικός Σεπτέμβριος ξεκίνησε με τον πλέον συναρπαστικό τρόπο με το Epidavros Action 2022. Με σύμμαχο τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες και με αριθμό συμμετοχών ρεκόρ, το Epidavros Action 2022 ήταν κατά γενική ομολογία ο καλύτερος αγώνας Τριάθλου που έχει διοργανωθεί στην περιοχή της Επιδαύρου.  

Στην επιτυχία τη διοργάνωσης συνέβαλλαν αποφασιστικά οι τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλε η Δημοτική Αρχή της Επιδαύρου και προσωπικά ο Δήμαρχος κος Τάσος Χρόνης, όπως και όλη τοπική κοινωνία της Επιδαύρου που υποστήριξε σθεναρά τον φετινό αγώνα. Ιδιαίτερη μνεία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δεκάδες εθελοντές που ήταν συνεχώς δίπλα στους αθλητές φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Η φετινή διοργάνωση πέρα από την αγωνιστική της επιτυχία είχε επιπλέον να επιδείξει την Ρεμπέτικη Συναυλία που διοργανώθηκε δωρεάν για όλους του ς επισκέπτες το βράδυ του Σαββάτου όπως και την Έκθεση  Αγροτουριστικών Προϊόντων  που ήταν ανοικτή σε όλη τη διάρκεια του διημέρου. Όλοι οι αθλητές και οι συνοδοί τους εκφράστηκαν με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τις δύο αυτές νέες πρωτοβουλίες και οι οποίες θα διατηρήθούν και στις επόμενες διοργανώσεις.

Το Epidavros Action 2022 ήταν παράλληλα και ο 4ος αγώνας των διοργανώσεωνWTL & WSL όπου ο ιδιαίτερος βαθμός δυσκολίας του αγώνα επέφερε σημαντικές ανακατατάξεις σε όλες τις γενικές βαθμολογίες των λιγκών. Πλέον, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος στο Ναύπλιο στις αρχές Οκτωβρίου όπου και θα μάθουμε τους νέους πρωταθλητές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι των τριαθλητικών αγώνων (WTL), πρώτος άνδρας στην κατηγορία standard αναδείχθηκε ο αθλητής Βόκος Φίλλιπος, ενώ πρώτη γυναίκα, η Παναγιωτακοπούλου Έλενα.  Στην κατηγορία Sprint, στους άνδρες πρώτος ήταν ο αθλητής Δημόπουλος Παναγιώτης, ενώ πρώτη γυναίκα η αθλήτρια Μαρλαγκούτσου Αγγελική. Στους κολυμβητικούς αγώνες, η Πολίτη Κατερίνα και ο Καρλής Φραγκίσκος ήταν οι νικητές στα 1500μ.  Τις πρώτες θέσεις στα 3000μ κατέλαβαν η Bennington Anna και ο Δουβάνας Γεώργιος.

Αφήστε μια απάντηση